POSAO IZ SNOVA POSTOJI: Obavezno je ležanje i kupanje, a kada vidite kolika je PLATA pašćete u nesvest!
Ilustracija, Foto: Profimedia

GDE ĆEŠ BOLJE

POSAO IZ SNOVA POSTOJI: Obavezno je ležanje i kupanje, a kada vidite kolika je PLATA pašćete u nesvest!

Od kandidata se očekuje da pronađu najbolji način za opuštanje

Objavljeno:

Poslovi danas nisu ono što su bili. I to je činjenica, zato vas ne bi trebalo da iznenadi oglas za posao za kojim su mnogi Amerikanci poludeli.

Naime, jedna kompanija je objavila da traži kandidata za poziciju „Istraživač relaksacije”, odnosno osobu koja će istraživati najbolje metode opuštanja. Rad se sastoji od pet različitih metoda opuštanja, a jedna od njih uključuje gledanje popularnog rijalitija „Ostrvo ljubavi”.

Da, posao se stvarno sastoji od toga da gledate seriju, ležite i pronađete ono što vam najviše opušta. Da bi učestvovali u ovoj anketi, kandidati će dobiti pozamašnu sumu novca. Čak 300 britanskih funti, što je blizu 46.754 dinara.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pored toga, dobiće kvalitetne pidžame i posteljinu “Secret Linen Store”. U samoj kompaniji objašnjavaju da su se za ovo istraživanje odlučili jer se granice između vremena koje provodimo kod kuće radeći i vremena koje izdvajamo za sebe, u kontekstu hibridnog načina života, sve više brišu.

– Sve je češće da ljudi idu u krevet kasno uveče, kada im je mozgu teško da se navikne na činjenicu da je posao gotov i da je vreme da se opuste, što je neophodno za kvalitetan san – kaže Moli Frešvoter, suosnivač kompanije koja nudi posao iz snova.

Od kandidata se takođe očekuje da slušaju tri epizode ​​podkasta koji će uključivati informativne teme, kriminal i komediju. Osim toga, važno je da kandidat prođe nekoliko koraka u nezi kože, istušira ​​se ili uživa u toploj kupki i odvoji vreme za knjigu i šoljicu čaja.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.