OVO JE ZLATAN KOJI JE UBIO LIDIJU U VIĆENCI: Oduzeo život sebi i sadašnjoj partnerki? (FOTO)
Zlatan V, Foto: Printscreen/Facebook

horor

OVO JE ZLATAN KOJI JE UBIO LIDIJU U VIĆENCI: Oduzeo život sebi i sadašnjoj partnerki? (FOTO)

Na Fejsbuku "Ako je ljubav prava, sve možeš da pobediš"

Objavljeno:

Zlatan V. ubio je jutros svoju bivšu suprugu Lidiju Mijković ispalivši u nju nekoliko hitaca u ulici u predgrađu Vićence.

Potom je sa sadašnjom partnerkom pobegao automobilom, a nakon što je i nju ubio, sebi je oduzeo život.

Njegovo telo pronađeno je u automobilu na zapadnom obilaznici Vićence, prenosi Ilmessaggero.it.

Ubica je hapšen zbog zlostavljanja

Kako prenosi ovaj italijanski medij, Zlatan V. (42), poreklom Bosanac, radio je kao vozač kamiona i imao je problema sa alkoholom. Bio je oženjen Lidijom Mijković, državljankom Srbije sa kojom je imao dvoje dece od 13 i 16 godina. Par je živeo zajedno u Altavila Vićentina.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube

Dana 26. marta 2019. godine, muškarca je uhapsila lokalna policija, nakon višestrukog zlostavljanja u porodici koje je prijavila Lidija. Kasnije, opet od 2019. godine, protiv njega je izdata naredba da ne prilazi ženi.

Priča supružnika bila je poznata sudu i socijalnoj službi: 2019. godine nakon epizode ​​nasilja, žena je nedeljama bila hospitalizovana i morala je da odsustvuje sa posla jer joj je „razbio lobanju“.

Na Fejsbuku "Ako je ljubav prava, sve možeš da pobediš"

Veoma aktivan na društvenim mrežama, Zlatan V. je na Fejsbuk profilu objavio na desetine fotografija porodičnih trenutaka sa Lidijom i dvoje dece.

Odmor na plaži 2017. godine, porodične proslave za Svetog Nikolu do poslednjeg putovanja u Veneciju 2020. na kojima desetine fotografija prikazuju porodicu u glavnim turističkim mestima i tokom vožnje gondolom.

Među objavama mnogo je na srpskom jeziku, a posebno je jedna slika sa natpisom na italijanskom objavljena 2016: "Nijedna veza nije savršena, svađamo se, prolazimo kroz teške trenutke, ali ako je ljubav prava... sve se savlada".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.