DEČAK (9) KOJEG JE UDARIO AUTO ISPRED ŠKOLE PREMINUO: Uvek se smejao, uprkos svom kritičnom zdravstvenom stanju!
Ilustracija, Foto: EPA/FRANCIS R. MALASIG

tuga

DEČAK (9) KOJEG JE UDARIO AUTO ISPRED ŠKOLE PREMINUO: Uvek se smejao, uprkos svom kritičnom zdravstvenom stanju!

Kejdin Grin je pokušao da pređe ulicu ispred svoje škole kada ga je automobil udario, usled čega je ostao paralisan od vrata nadole, a par meseci kasnije preminuo

Objavljeno:

Porodica Kejdin Grina (9), dečaka koji je bio paralizovan od vrata nadole nakon što ga je u decembru prošle godine udario automobil ispred njegove škole u ​​Vašingtonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, saopštila je da je mališan preminuo u četvrtak.

Kejdina je udarila limuzina u blizini njegove škole 10. decembra, kada je zadobio teške povrede i bio hospitalizovan mesecima posle nesreće.

Dečak je ostao trajno paralizovan od vrata nadole i nedavno se vratio kući, posle više meseci intenzivne rehabilitacije, prenosi NBC Vašington.

Porodični advokat Kit Voters naveo je u saopštenju da je dečak preminuo kod kuće.

- Porodica se zahvaljuje svim lekarima i medicinskom osoblju koji su pružili izuzetnu negu Kejdinu. Bio je dete izuzetno dobrog srca koje se uvek smejalo uprkos svom kritičnom zdravstvenom stanju. Porodica želi da se zahvali i svima koji su im pružili ljubav i podršku u ovom veoma bolnom i teškom trenutku - naveo je Voters.

Podsetimo, dečak je tog dana kada se dogodila nesreća napustio školu pre no što je trebalo i pokušao sam da pređe put. Tada je naišla limuzina koja ga je udarila. Mališan je put prelazio van pešačkog prelaza. Vozač koji je učestvovao u nesreći ostao je na licu mesta posle nesreće.

Danima nakon nesreće, porodica je dovodila u pitanje ko je Grina uopšte pustio da izađe sam iz škole i kako je završio na ulici bez pratnje odrasle osobe.

- Ne znamo kako se to dogodilo, ali deca su pod nadzorom i ne šetaju napolju. Zato bismo voleli da znamo šta su zaposleni u školi radili - rekao je advokat.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.