LEGENDARNO BEKSTVO IZ ZATVORA! Uhvatili MAGLU kroz RUPU u zidu, JOŠ nisu PRONAĐENI! (FOTO)
Zatvorenici, Foto: Barry County Sheriffs Office

bekstvo

LEGENDARNO BEKSTVO IZ ZATVORA! Uhvatili MAGLU kroz RUPU u zidu, JOŠ nisu PRONAĐENI! (FOTO)

Bojd je rekao da su dojave koje je dobio govore da su najmanje dva zatvorenika napustila državu

Objavljeno:

Američka služba maršala traga za trojicom muškaraca nakon što su se u petak rano ujutru popeli kroz rupe koje su napravili na plafonu svojih ćelija i pobegli na stražnja vrata zatvora okruga Bari u jugozapadnom Misuriju.

Kancelarija šerifa okruga Bari objavila je u objavama na Fejsbuku da su muškarci, od kojih su dvojica optužena za drogu, a drugi zbog krađe, pobegli iz zatvora preko noći. Treba ih smatrati naoružanim i opasnim, saopštila je šerifova kancelarija.

Šerif Deni Bojd rekao je za ABC Nevs da je njegovo osoblje saznalo kada su u petak stigli na posao da su se zatvorenici popeli kroz rupe koje su napravili na plafonu i napustili zgradu kroz vrata za održavanje.

Zgrada zatvora je stara sa plafonima od gipsa, što je omogućilo bekstvo. Rekao je da su zatvorenici -- Lens Stivens, Metju Kraford i Kristofer Blevins -- bili poznanici. Dvojica su delila ćeliju dok je drugi bio u ćeliji nekoliko stopa dalje.

Šerif je rekao da nema naznaka da je neki službenik pomogao bekstvu, ali je napomenuo da intervjuiše sve koji su radili tog jutra kako bi bio siguran. Njegovo osoblje je izvuklo sve snimke nadzora iz vremena bekstva.

1 / 6 Foto: Barry County Sheriffs Office

Bojd je rekao da su dojave koje je dobio govore da su najmanje dva zatvorenika napustila državu.

Američki maršali nisu odgovorili na zahteve za komentare o njihovoj potrazi.

Šerifova kancelarija je u ponedeljak zatražila od javnosti savete i informacije o beguncima, rekavši da će informacije preneti šerifima.

Bonus video:

05:22

RUSIJA PO DOKTRINI IMA PRAVO DA UPOTREBI NUKLEARNO ORUŽJE! Pukovnik upozorio da preti TREĆI SVETSKI RAT ukoliko Ukrajina ovo uradi

(Espreso/ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.