TRAGEDIJA NA FLORIDI: Dvogodišnjak slučajno UBIO oca, ostavili pištolj bez NADZORA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

KATASTROFA

TRAGEDIJA NA FLORIDI: Dvogodišnjak slučajno UBIO oca, ostavili pištolj bez NADZORA!

Pištolj je bio u torbi koju je Mabri ostavio na podu, a dete je, kada ga je pronašlo, pucalo ocu u leđa dok je igrao video igricu na kompjuteru, dodala je policija

Objavljeno: 09:08h

Dvogodišnji dečak slučajno je ubio svog oca u američkoj državi Florida pucajući iz napunjenog pištolja koji su njegovi roditelji ostavili bez nadzora, saopštile su u ponedeljak uveče lokalne vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kada su 26. maja stigli u kuću žrtve u blizini Orlanda, policija je, upozorena pozivom, otkrila da majka Mari Ajala pruža prvu pomoć svom suprugu Redžiju Mabriju.

Policija je prvobitno mislila da je 26-godišnjak, koji je ubrzo preminuo u bolnici, pucao u sebe, ali je najstarije dete u toj porodici ispričalo istražiteljima da je počinilac njegov dvogodišnji brat, saopštila je lokalna policija.

Pištolj je bio u torbi koju je Mabri ostavio na podu, a dete je, kada ga je pronašlo, pucalo ocu u leđa dok je igrao video igricu na kompjuteru, dodala je policija.

Pet članova porodice, uključujući petomesečnu ćerku, nalazilo se u istoj prostoriji u trenutku nesreće. Oba roditelja su na uslovnoj slobodi zbog više krivičnih dela zanemarivanja dece i upotrebe droga, saopštila je policija, dodajući da vlasnici oružja koji ih ne čuvaju mogu doživeti tragediju koja se sada dogodila.

Takve nezgode se često dešavaju u Sjedinjenim Državama. U avgustu 2021., dvogodišnje dete je uzelo oružje ostavljeno u njegovom rancu i pucalo svojoj majci u glavu usred njenog sastanka na platformi Zoom.

Nesreća se dogodila dok se u SAD raspravlja o nošenju vatrenog oružja nakon nekoliko oružanih napada u supermarketu, bolnici i školi.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.