DOVEZLA AUTO NA POPRAVKU I DOŽIVELA NAJVEĆU NEPRIJATNOST U ŽIVOTU: Mehaničar je ZGROZIO predlogom
Mehaničar, Foto: Printscreen Liveleak

NEVEROVATNO

DOVEZLA AUTO NA POPRAVKU I DOŽIVELA NAJVEĆU NEPRIJATNOST U ŽIVOTU: Mehaničar je ZGROZIO predlogom

Ovako nešto nije očekivala

Objavljeno:

Anonimna žena izrazila je svoje ogorčenje nakon što ju je njen mehaničar upitao da li je zainteresovana za odnos “prijateljice s povlasticama” usred popravljanja njenog automobila, iako on već ima ženu.

Žena je ispričala svoje iskustvo na Reditu gde je rekla da se nedavno preselila u novo mesto i da je posetila mehaničara na preporuku prijatelja nakon što je njin automobil počeo da se kvari.

Dok je žena najpre smatrala da ne postoje crvene zastavice tokom razgovora s mehaničarom, stvari su se preokrenule kada se vratila dve nedelje kasnije, a on joj je počeo postavljati privatna pitanja o njenom ljubavnom životu.

Zatim ju je mehaničar nehajno upitao da li želi da se druži s njim, te joj je rekao da nije važno što je oženjen.

– Rekla sam da se nikad neću petljati s oženjenim muškarcem, a on se uvredio i pitao me zašto! Onda mi je, naravno, počeo davati komplimente. Zatim me zamolio da ne kažem njegovom šefu, tako da je jasno znao da je to neprikladno – kazala je žena.

Nju su razbesnili muškarčevi komentari i sada razmišlja o tome da ubuduće pronađe ženu mehaničarku jer je “umorna” od sličnih situacija od drugih muškaraca.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.