OVO JE MONSTRUM IZ ISTANBULA: Stručnjaci sad znaju ko stoji iza napada!
Foto: Twitter/Haberdar

Pojavila se fotografija

OVO JE MONSTRUM IZ ISTANBULA: Stručnjaci sad znaju ko stoji iza napada!

Bezbednjaci sada tvrde da su sigurni da iza napada stoji ISIS
Objavljeno: 16:42h

Na društvenim medijima u Turskoj se pojavila fotografija sa sigurnosnih kamera iz istanbulskog kluba u kojem je na dočeku nove godine terorista ubio 39, a ranio 69 ljudi.

Na fotografiji se vidi lice napadača, a sada je jasno i da on nije nosio kostim Deda Mraza, kako se ranije spekulisalo, nego samo kapu koja pomalo podseća na dedamrazovsku.

foto: Twitter/Haberdar

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podsetimo, jutros rano nepoznati napadač je pucao u policajca ispred ulaza kluba Reina u Istanbulu, a zatim ušao unutra i otvorio vatru na oko 800 ljudi, koliko ih je tada bilo tamo.

Mnogi od njih su spas potražili skakajući u more, a meci su pogodili 108 ljudi, od kojih je 39 ubijeno, a 69 je ranjeno.

Bezbednjaci sada tvrde da su sigurni da iza napada stoji ISIS, prenosi Gardijan. Stručnjak Metin Gurcan kaže da je to bio "tipičan ISIS-ovski napad". - ISIS još nije preuzeo odgovornost, ali očigledno je da je to bio napad tipičan za njih. Vidite da su u Turskoj u 2016. uvek birali slične ciljeve. Popularni noćni klub u kojem se održava novogodišnja proslava savršeno se uklapa u njihove mete - rekao je Gurcan.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.