MASK ZAPRETIO TESLINIM RUKOVODIOCIMA: Poručio SAMO 1, bio je JASAN!
Ilon Mask, Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

poruka

MASK ZAPRETIO TESLINIM RUKOVODIOCIMA: Poručio SAMO 1, bio je JASAN!

Ako ima posebno izuzetnih saradnika za koje je to nemoguće, ja ću te izuzetke direktno primiti i odobriti

Objavljeno:

Izvršni direktor Tesle Ilon Musk je navodno uputio svim rukovodiocima koji koriste prednosti rada na daljinu da se odmah vrate u svoje kancelarije - ili da podnesu ostavke sa svojih pozicija.

Prema izveštaju Blumberga, Mask je u utorak poslao e-poštu u kojoj se obraćao svojoj averziji prema radu od kuće ili u hibridnom kapacitetu.

„Svako ko želi da radi na daljinu mora da bude u kancelariji minimalno (mislim na *minimum*) 40 sati nedeljno ili da ode iz Tesle“, navodi se u poruci. „Ovo je manje nego što tražimo od radnika fabrike.

„Ako ima posebno izuzetnih saradnika za koje je to nemoguće, ja ću te izuzetke direktno primiti i odobriti“, navodi se u poruci.

Zaključeno je: „Štaviše, 'kancelarija' mora biti glavna Teslina kancelarija, a ne udaljena filijala koja nije povezana sa radnim obavezama, na primer da je odgovorna za ljudske odnose u fabrici Fremont, ali da vaša kancelarija bude u drugoj državi."

Poruka podeljena na Tviteru je postala viralna.

Šta još treba znati o ovome? Mask je u sredu odgovorio na snimak ekrana poruke, koja je bila naslovljena: "[Hej elon, mnogo ljudi priča o ovoj e-poruci koja je procurila, bilo kakav dodatni komentar ljudima koji misle da je dolazak na posao zastareo koncept?"

Direktor Tesle i SpaceKs-a je napisao: „Trebalo bi da se pretvaraju da rade negde drugde.

Bloomberg je izvestio da je Mask poslao naknadnu poruku koja potvrđuje politiku.

Poruka je glasila: "Što si stariji, to mora biti vidljivije tvoje prisustvo. Zato sam toliko živeo u fabrici - da bi oni na liniji mogli da me vide kako radim pored njega. Da to nisam uradio, Tesla bi odavno bankrotirao."

„Naravno da postoje kompanije koje ovo ne zahtevaju, ali kada su poslednji put isporučile odličan novi proizvod?“ nastavila se poruka. "To je dosta vremena."

U poruci se zaključuje: „Tesla je kreirala i proizvodiće najuzbudljivije i najsmislenije proizvode bilo koje kompanije na Zemlji.

Bonus video:

00:24

NEVEROVATNO! DRŽALI MEDVEDE U KRALJEVU: Dve strogo zaštićene jedinke pronađene u kavezu jednog preduzeća!

(Espreso/The Balze)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.