ŽENA DRIFTOVALA NASRED RASKRSNICE, A ZATIM JE NASTAO HOROR: Sada joj preti ROBIJA, stravično ŠTA SE DESILO! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Instagram/ticketdismissers

DRIFTOVANJE JOJ DOŠLO GLAVE

ŽENA DRIFTOVALA NASRED RASKRSNICE, A ZATIM JE NASTAO HOROR: Sada joj preti ROBIJA, stravično ŠTA SE DESILO! (VIDEO)

CBS Baltimore izveštava kako je između ostalog optužena i za ubistvo prvog stepena, za šta je maksimalna kazna u Marilendu doživotni zatvor

Objavljeno: 18:18h

Prošle nedelje održano je burno druženje zaljubljenika u automobile u Merilendu. Sve se završilo dolaskom policije, divljanjem i driftanjem jednog "Chryslera" i optužbom za ubistvo.

Kao što pokazuje video objavljen na Instagramu, vozač u "Chrysleru 300C" se ne obazire na publiku, ali ni na policajca koji pokušava da ga zaustavi. Umesto da stane, on nastavlja da divlja u vidno oštećenom "Chrysleru" i u jednom trenutku čak pokušava da udari policajca.

Incident se dogodio na parkingu "Walmarta", a završio je hapšenje vozača "Chrysleru".

Tačnije, posredi je 22-godišnja žena koja je završila iza rešetaka. Naime, kako izveštava Daily Voice, žena je pre samog hapšenja pokušala da udari još nekoliko policajaca, a na kraju se zabila u policijsko vozilo. Usled udarca povredila je sebe, ali i nekoliko policajaca.

CBS Baltimore izveštava kako je između ostalog optužena i za ubistvo prvog stepena, za šta je maksimalna kazna u Marilendu doživotni zatvor.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.