GEJTS NIJE PRISTALICA KRIPTOVALUTA: Milijarder izneo JASAN STAV, svet u ŠOKU!
Bil Gejts, Foto: Profimedia

kriptovalute

GEJTS NIJE PRISTALICA KRIPTOVALUTA: Milijarder izneo JASAN STAV, svet u ŠOKU!

Gejts je i ranije "upozoravao" ljude da ne ulažu u kriptovalute, posebno one sa "manje novca", a protivnik digitalnog novca je i njegov dobar prijatelj i čuveni investitor, Voren Bafet

Objavljeno:

Milijarder i suosnivač Majkrosofta, Bil Gejts, jedan je od retkih biznismena tog "kalibra" koji ne poseduju i ne ulažu u digitalne valute.

On je i objasnio zašto je to tako, odnosno zašto ne investira u kriptovalute. Kako kaže, voli da ulaže u stvari sa "rezultatom koji vredi" i koje daju neki doprinos društvu, piše Telegraf Biznis.

- Volim da ulažem u stvari koje imaju rezultat. Vrednost kompanija zasniva se na tome kako prave odlične proizvode. Vrednost kriptovaluta je kada neka druga osoba odluči da će neko drugi platiti za to, tako da ne doprinosi društvu kao druge investicije - rekao je milijarder, koji je i ranije pominjao da je skeptičan prema bitkoinu.

Inače, ova Gejtsova izjava dolazi u momentu kada kriptovalute padaju, ali ipak, situacija poslednjih dana ide nabolje.

1 / 8 Foto: Profimedia

Agencije prenose da bitkoin beleži najveći rast poslednje dve nedelje.

Gejts je i ranije "upozoravao" ljude da ne ulažu u kriptovalute, posebno one sa "manje novca", a protivnik digitalnog novca je i njegov dobar prijatelj i čuveni investitor, Voren Bafet. Tako razmišlja i Čarli Manger, dugogodišnji Bafetov saradnik, piše Telegraf Biznis.

Bonus video:

02:32

EVROPA SE RASPADA PRED NAŠIM OČIMA! Pavić: Besomučno su lagali svoj narod o Rusiji ISTINA SADA IZLAZI NA VIDELO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.