OGROMAN ZNAK NA AERODROMU ŠOKIRAO PUTNIKE: Mislili da su SLETELI na pogrešno mesto, evo o čemu je tačno REČ! (FOTO)
Znak ispred aerodroma, Foto: Printscreen/Twitter/@abbdesmond

ZBUNJENI

OGROMAN ZNAK NA AERODROMU ŠOKIRAO PUTNIKE: Mislili da su SLETELI na pogrešno mesto, evo o čemu je tačno REČ! (FOTO)

Znak od 60 metara, odmah pored piste, bio je vidljiv putnicima koji su sedeli sa leve strane aviona prilikom sletanja

Objavljeno:

U onome što se na društvenim mrežama naziva "briljantnom šalom“, Jutjuber Maks Foš ostavio je putnike koji su stizali na aerodrom Getvik u Ujedinjenom Kraljevstvu zbunjene i šokirane nakon što je ispred aerodroma napravio ogroman znak "Dobro došli u Luton“. Znak od 60 metara, odmah pored piste, bio je vidljiv putnicima koji su sedeli sa leve strane aviona prilikom sletanja.

Foš, koji je takođe podelio fotografiju znaka „Dobrodošli u Luton“, rekao je: „Leteći u Getvik, neposredno pre sletanja, ovo je ono što je kroz levi prozor... velika šalau Getviku“. Getvik se nalazi na oko 60 milja južno od Lutona.

Nekoliko korisnika Tvitera prepoznalo je znak i reklo je da ih ostavlja sumnjom i zabrinutošću. „Juče sam video isto i imao trenutak sumnje…“, napisao je korisnik.

Drugi je napisao: „Video sam i ovo juče. Moram reći da sam se zabrinuo na trenutak."

Foš se takođe izvinio "ako je neko ozbiljno pogođen“, tvitovao je TLDR Nevs UK.

„Ja sam dosadni šaljivdžija koji je napisao Dobro došli u Luton“, rekao je Foš, a prenosi Bi-Bi-Si. Žena mu je poslala poruku u kojoj je rekla da je zabrinuta da je u Lutonu jer je njen automobil ostavljen u Getviku.

„Moj posao je da pravim video zapise, a moji video snimci su sve o tome da radim gluposti, da izmamim osmeh na lica ljudi, ali samo da budem blesav, drago mi je da je ovaj štos dobro prošao“, rekao je Foš za BBC.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.