"ŽAO MI JE, ALI SAMA JE KRIVA ŠTO JE OSTALA BEZ MUŽA": Oglasila se mlada UKRAJINKA o kojoj BRUJI CEO SVET!
Sofija Karkadim, Foto: Printscreen/Instagram/sonya_dobrvlsk

"RASTURAČICA BRAKOVA"

"ŽAO MI JE, ALI SAMA JE KRIVA ŠTO JE OSTALA BEZ MUŽA": Oglasila se mlada UKRAJINKA o kojoj BRUJI CEO SVET!

Lorna je ušla u sukob sa Sofijom i isterala je iz svog doma, ali je rekla da je ostala shrvana kada je Toni spakovao kofere da bi pošao za njom

Objavljeno: 12:50h

Sofija Karkadim, izbeglica iz Ukrajine koja je postala poznata u svetu kao "rasturačica brakova", jer je otac dvoje dece, u čijoj je kući dobila utočište, ostavio svoju porodicu da bi bio sa njom, kaže da ona ni za šta nije kriva.

Sofija je pobegla iz Lavova u Bredford u Zapadnom Jorkširu i smestila se u kući Lorne Garnet (28) i njenog nevenčanog supruga Tonija. Nakon samo deset dana Toni je odlučio da napusti Lornu i decu i sa Sofijom otpočne novi život.

Međutim, Sofija u suzama tvrdi da nije rasturačica brakova i kaže da je Lorna oterala nju i Tonija jer je stalno sumnjala u njihov odnos, piše the Sun.

- Njene stalne sumnje, tenzija, to je samo zbližilo Tonija i mene. Ona je stvorila situaciju stalno potencirajući da među nama ima nečeg, čak i onda kad nije bilo. Tako da, njena je krivica - kaže mlada Ukrajinka.

Pre nekoliko dana Lorna je rekla medijima da je bila nesigurna oko toga da li treba pustiti nekog stranca u kuću, ali da je na kraju prelomila da to učini, jer je želela da pomogne ukrajinskom narodu.

Ali kaže da je postala oprezna kada je primetila da Sofija "nema interesa" da razgovara sa njom, i da se samo trudila oko svog izgleda, uključujući i stavljanje crvenog karmina i dekoltea, kada god je Toni trebalo da dođe kući s posla.

Lorna je ušla u sukob sa Sofijom i isterala je iz svog doma, ali je rekla da je ostala shrvana kada je Toni spakovao kofere da bi pošao za njom.

Kada su ga ispitivali o ljubavnom trouglu, Toni je priznao da je "sve otišlo dođavola", ali je dodao da nije u stanju da se izbori sa svojim osećanjima prema Sofiji i da je to bila "ljubav na prvi pogled".

I dok Lorna kaže da joj je srce slomljeno, Sofija tvrdi da su je osramotili njena zemlja i članovi njene porodice, koji su joj rekli da "ne mogu da izađu napolje zbog njenih postupaka".

Braneći svoju romansu, Sofija je rekla da su Toni i Lorna razrušili svoju vezu mnogo pre nego što je ona stigla u Veliku Britaniju ranije ovog meseca.

1 / 3 Foto: Profimedia

Sofija kaže i da je očajna zbog ljudi koji su je optužili da sada zbog nje mnoge britanske porodice odbijaju da prime izbeglice iz Ukrajine, kojima je pomoć preko potrebna.

- Kažu da zbog mene niko u Velikoj Britaniji neće primiti Ukrajince. Svaka porodica u Velikoj Britaniji će sada misliti: "Ne mogu da primim izbeglicu jer će mi ona uzeti mog muža" - priča Sofija.

Toni i Sofija tvrde da je među njima "postojala hemija", ali navode da se ništa među njima nije događalo dok nisu napustili Lorninu kuću.

Sofija kaže da je sama donela odluku da ode iz Lornine kuće, jer je ova svaki dan nešto prigovarala i u kući je vladala tenzija, dodajući da je bila isključivo Tonijeva odluka da krene za njom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.