UHAPŠENA ŽENA (28): Sumnja se da je UBILA SVOG SINA, HOROR!
Eli Hart, Foto: Profimedia

jezivo

UHAPŠENA ŽENA (28): Sumnja se da je UBILA SVOG SINA, HOROR!

Porodica je pokrenula GoFundMe da pomogne u plaćanju troškova sahrane.

Objavljeno: 23:46h

Policija u Oronu uhapsila je 28-godišnju ženu osumnjičenu za ubistvo dečaka, njenog sina, koji je pronađen mrtav u gepeku automobila tokom saobraćajne kontrole u gradu Moundu, u petak ujutro.

Policija u Oronu potvrdila je da je žena, koja je zatvorena u zatvor okruga Henepin u subotu rano ujutro, uhapšena u vezi sa ovim slučajem. Još jedan osumnjičeni je takođe u pritvoru, a optužnica još nije podignuta.

Članovi porodice identifikovali su dečaka kao šestogodišnjeg Eli Harta. Porodica je pokrenula GoFundMe da pomogne u plaćanju troškova sahrane.

Sudski dokumenti pokazuju da se Eli Hartov otac, Tori Hart, borio za starateljstvo nad sinom, u trenutku dečakove smrti. Verenica Torija Harta, Džozi Džozefson, rekla je za FOKS 9 da se dečakova majka bori sa zavisnošću od droga i problemima sa mentalnim zdravljem.

- Bez obzira na to koliko smo tražili pomoć, oni su nas ignorisali. Koliko god znakova upozorenja bilo - rekla je Džozefson.

Uprkos njihovim uzastopnim pozivima u pomoć, Džozefson kaže da je njegova biološka majka nedavno dobila puno starateljstvo.

- To je bilo sve do sinoć kada smo dobili obaveštenje da je pronađen u prtljažniku maminog automobila. Ne samo da smo izrazili zabrinutost većem broju ljudi, više puta... svaki put kada odgovor bio: Ovo je za porodični sudove. Rečeno nam je da zakoni ne dozvoljavaju da se pozabavimo ovim, osim ako oni ne vide fizičko zlostavljanje, oni nemaju osnova da ga uklone iz njenog doma - revoltirana je Džozefson.

U petak je još jedna osumnjičena osoba uhapšena u obližnjoj stambenoj zgradi, ali ni Džozefson ni otac detea ne znaju ko bi to mogao da bude.

Prema mejlu koji je u subotu poslao nadzornik javnih škola Vestonka Kevin Borg, Hart je bio učenik u vrtiću u osnovnoj školi Širli Hils u Maundu.

- Užasno je i teško je procesuirati tragediju ove veličine, posebno u našoj bliskoj zajednici. Moje misli i molitve su upućene svima onima koji tuguju zbog ovog gubitka - napisao je Borg.

U petak u 7 sati, policija Oronoa je odgovorila na poziv hitne pomoći u vezi sa sumnjivim vozilom koje se vozi po kraju sa razbijenim zadnjim staklom. Policija je saopštila da je zaustavila srebrni automobil sa istim opisom na Bulevaru Bartlet u Maundu. Policajac je primetio krv u automobilu dok je razgovarao sa vozačem, pretresao vozilo i pronašao telo dečaka u kamionu.

Šef policije Orono Kori Farniok razgovarao je sa predstavnicima medija o otkriću tela u gepeku vozila koje je zaustavljeno u petak ujutro u Maundu. Istražitelji su utvrdili da se ranije isti automobil nalazio na benzinskoj pumpi Shel na Bulevaru Tri tačke, gde su locirali dokaze, saopštila je policija.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.