BIĆE PAKAO U EVROPI ZA NOVU GODINU: Poruka džihadista od koje se ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen/Twitter

seju strah!

BIĆE PAKAO U EVROPI ZA NOVU GODINU: Poruka džihadista od koje se ledi krv u žilama!

Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale bezbednosne mere nakon napada u Berlinu za koji je odgovornost preuzela Islamska država
Objavljeno:

Grupa koja podržava Islamsku državu pozvala je pristalice džihada da u božićnom periodu po Evropi izvode napade po tržnim centrima i bolnicama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oni su pozvali muslimane da se klone hrišćanskih slavlja.

Savetnik Porošenka proglasio Deda Mraza ruskim špijunom

Pretnja je usledila jer su evropske vlasti pojačale bezbednosne mere nakon napada u Berlinu za koji je odgovornost preuzela Islamska država, a u kojem je ubica kamionom naleteo na ljude tokom božićnog sajma i ubio 12.

Našir Medija Fondejšn, koja podržava Islamsku državu, objavila je svoju poruku na internetu, a poruka je propraćena slikama boraca s puškama i noževima, Dedom Mrazem i jelkom.

foto: Reuter

- Njihova slavlja, okupljanja, klubovi, tržni centri, pozorišta, bioskopi, pijace pa čak i njihove bolnice su savršene mete za vas - izrečeno je u onlajn poruci islamističkih "Usamljenih vukova" u Evropi.

foto: Profimedia

U poruci je pisalo i kako će Islamska država "zameniti vatromete pojasevima s eksplozivom i eksplozivnim uređajima pa će se njihovo pevanje i aplauzi pretvoriti u plač i tugovanje", javlja Hina, a prenosi Index.hr.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.