OSVOJILI DŽEKPOT: Ovo su najveći DOBITNICI na lutriji u Britaniji, pašćete u NESVEST kada vidite CIFRU! (VIDEO)
Džo i Džes Tvejt, Foto: Printscreen/Youtube/Evening Standard

NEVERICA

OSVOJILI DŽEKPOT: Ovo su najveći DOBITNICI na lutriji u Britaniji, pašćete u NESVEST kada vidite CIFRU! (VIDEO)

Gospođa Thvaite (44), koja ima dvoje dece sa svojim 49-godišnjim mužem, rekla je da će im pobeda dati „vreme da sanjaju“

Objavljeno: 15:00h

Najveći dobitnici na lutriji EuroMillions u Velikoj Britaniji otkriveni su kao par iz Glostera koji je zaradio 184 miliona funti sa srećnim tiketom.

Džo i Džes Tvejt su prošle nedelje osvojili rekordnih 184.262.899 funti - što ih čini bogatijim od Adel.

Gospođa Tvejt (44), koja ima dvoje dece sa svojim 49-godišnjim mužem, rekla je da će im pobeda dati „vreme da sanjaju“.

Prethodni rekord držao je anonimni pobednik koji je u oktobru 2019. uzeo 170 miliona funti.

Nakon što ga je TV voditelj Dermot O'Leari predstavio na sjajnoj ceremoniji u četvrtak, gospodin Tvejt je potvrdio da je već napustio posao menadžera prodaje komunikacija.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Evening Standard

Njegova supruga takođe „razmišlja” šta da uradi sa svojom ulogom u frizerskom salonu koji vodi sa sestrom.

Tvejt je otkrio da je pobedio kada je ustao da prošeta pse prošlog utorka. Rekao je da "nije znao šta da radi" kada je video koliko su osvojili.

"Nisam mogao da se vratim da zaspim, nisam želeo da probudim Džes, pa sam samo ležao tako što je izgledalo kao zauvek“, rekao je.

"Proveo sam neko vreme tražeći imovinu bez ograničenja budžeta, što je bila novina. Kada se alarm njegove supruge oglasio, gospodin Tvejt joj je rekao: "Imam tajnu, imam nešto da ti kažem“.

Gospođa Tvejt je otkrila da je njena početna reakcija bila neverica i odlučila je da nastavi sa svojom rutinom pre nego što je par potvrdio rekordnu pobedu sa operaterom Nacionalne lutrije Kamelotom.

Par je rekao da će im pobeda dati "vremena da podele mnoga iskustva i odu u avanture sa porodicom i prijateljima“.

Zajedno imaju dvoje dece osnovnoškolskog uzrasta, a Džo ima dvoje dece univerzitetskog uzrasta iz prethodnog braka.

Gospođa Tvejt je rekla: "Naše dvoje dece su uvek pričali o odlasku na Havaje, nemam pojma zašto, ali sada možemo da ostvarimo taj san.

„Samo videti njihova lica kada možemo da ostvarimo ove stvari vrediće svaki peni.

Prethodni rekord od 170 miliona funti uzeo je anonimni igrač iz Velike Britanije, a najviši prethodni pobednici su Kolin i Kris Vir iz Severnog Eršira, koji su osvojili 161 milion funti 2011.

Gospođa Tvejt je otkrila da je njen otac doživotno bio igrač Nacionalne lutrije i da je njen muž preuzeo komandu kada je preminuo pre sedam godina.

Pre njegove smrti, objasnila je da bi ih njen otac uvek pitao "šta ćemo kada pobedimo“.

"To je bio redovan razgovor i osećam se kao da nas je pripremao“, objasnila je ona. „Možda zato delujem tako ohlađeno, jer sam godinama bila spremna da pobedim"

Pobeda će paru dati novac potreban za rad na domu iz "snova“ u koji su se nedavno uselili.

Gospođa Tvejt je rekla da su kupili imanje da bi svojoj deci omogućili „način života na selu“ i podelili ga sa svoja tri psa, pet pilića, dva gekona i tri ponija.

"Kao i mnogi roditelji, mi se trudimo da svojoj deci pružimo sve što možemo“, dodala je ona. "Uvek sam želela da mogu da ustanu u pidžamama, da obuju bunde i izađu i nahrane ponije, a to mogu da urade ovde. "Činjenica da krov prokišnjava i da je kuća potrebno renoviranje je u redu, jer je to bio život o kojem smo sanjali za našu porodicu.."

(Espreso/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.