"Uvek je bila fascinirana njegovim bolesnim zločinima": Bivši dečko "monstrumove neveste" šokiran zbog veridbe
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

"Uvek je bila fascinirana njegovim bolesnim zločinima": Bivši dečko "monstrumove neveste" šokiran zbog veridbe

Plavokosa nevesta je uporna u tvrdnji da Belfild "nije čudovište" i da se "promenio otkako je iza rešetaka"

Objavljeno:

Serijski ubica Levi Belfild namerio je da se venča u zatvoru, a bivši dečko njegove verenice ispričao je pojedinosti o "nevesti" o kojoj se malo šta zna.

On je otkrio kako je njegova bivša devojka uvek bila fascinirana "bolesnim zločinima" serijskog ubice.

Rekao je kako je o Belfildu pričala mnogo i dok su oni još bili zajedno, ali da je svejedno šokiran zbog njihove veridbe.

"Monstrum" Belfild, koji služi doživotnu kaznu zbog najmanje tri ubistva, zaprosio je prošle nedelje misterioznu plavušu i to pred čuvarima koji su ostali u šoku.

Belfild (53) je konsultovao advokata da mu pomogne u njegovoj nameri da se venča u zatvoru, s obzirom na to da realizaciju ceremonije koju planira i dalje mogu da zaustave "zgađeni ministri".

Bivši dečko "buduće mlade" takođe je podelio svoje gađenje zbog ideje o tom venčanju.

- Moram da kažem da sam šokiran njenim ponašanjem. Uvek je bila pametna i znala je dosta o raznim stvarima, uključujući i pravo i zakone. Mnogo je pričala o njemu i zločinima koje je počinio - rekao je.

Žena koja je u četrdesetim godinama zabavlja se sa Belfildom od 2019. godine. Ona je uporna u tvrdnji da on "nije čudovište" i da se "promenio otkako je iza rešetaka".

Hapšenje, Lisice, Zatvor, Kazna
foto: Profimedia

Takođe kaže da se ne stidi njihove veze jer je "njegova loša prošlost iza njega".

- On nije čudovište. Da, ima lošu prošlost, ali 17 godina zatvora menja čoveka. promenio se, oseća kajanje... Uvek postoje razlozi zbog kojih neko krene pogrešnim putem u životu, ali uvek postoji i daleko šira slika - rekla je Belfildova verenica za Mirror.

- On ima 53 godine, još uvek je mlad i mora da živi znajući da će samo ostariti i umreti na tom užasnom mestu - dodala je.

Ona je uspostavila vezu sa Belfildom kada joj je pisao pre nekoliko godina i sada je redovan posetilac.

Par se viđa jednom ili dva puta nedeljno po dva sata, a ubica joj piše ljubavna pisma i pesme.

Ali uprkos kritikama, njegova verenica je rekla da ona nije "samo neka blesava žena koja je opsednuta serijskim ubicama".

- Ja sam veoma obrazovana, inteligentna žena, niko nije budala. Ja ne znam Levija iz 2002. godine, znam ovog sadašnjeg. Tačnije, od 2019. Ne osuđujem nikoga, a iako imam veliku empatiju prema žrtvama, imam je i prema Leviju - rekla je.

Osuđen pre 14 godina

Belfild je 2008. osuđen za ubistvo Marše Mekdonel (19) i Ameli Delagranž (22), kao i za pokušaj ubistva Kejt Šidi (18), koju je namerno pregazio.

Pratio je svoje žrtve u oblastima koje je dobro poznavao u jugozapadnom Londonu.

Kada je policija uhapsila Belfilda, koji ima najmanje sedmoro dece sa najmanje tri žene, otkrila je da je zlostavljao tri bivše partnerke. Devet teških krivičnih dela napada i seksualnog napada na njih je evidentirano.

Belfild je 2011. godine takođe osuđen za ubistvo učenice Mili iz Sarija 2002. godine, koju je oteo u Voltonu na Temzi dok se vraćala iz škole.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.