OBESILA SE GLUMICA, STRAVIČNE VESTI SU UPRAVO JAVLJENE!
Palavi Dej, Foto: Printscreen/Instagram/pallavidey153

tragedija!

OBESILA SE GLUMICA, STRAVIČNE VESTI SU UPRAVO JAVLJENE!

Palavi je hitno prebačena u bolnicu MR Bangur u Kalkuti, gde je proglašena mrtvom

Objavljeno:

Bengalska TV glumica Palavi Dej, koja je glumila u emisijama poput Ami Sirajer Begam, Resham Dhapi, Kunjochaia, navodno je pronađena mrtva u svom stanu u Garfi, Kalkuta, u nedelju.

Glumica, koja je trenutno glumila u TV emisiji 'Mon Mane Na' kao glavnu žensku ulogu, pronađena je obešena o ventilator na plafonu, prema policijskim izvorima.

Palavi je hitno prebačena u bolnicu MR Bangur u Kalkuti, gde je proglašena mrtvom. Policija istražuje slučaj. Njeno telo je poslato na obdukciju. Vest je ostavila njene kolege i obožavaoce u dubokom šoku.

Na osnovu prvobitne istrage, policija sumnja da je Palavi umro samoubistvom. „Prima facie, izgleda da je u pitanju samoubistvo. Međutim, konačan zaključak se može doneti tek nakon što obdukcioni izveštaj bude dostupan. Počeli smo istragu nakon što smo podneli slučaj protivprirodne smrti“, rekao je istražni službenik, a citira IANS.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Jagpal Jareda Reviews

Kako se saznaje, preminula glumica od 24. aprila ove godine boravi u iznajmljenom smeštaju u Južnoj Kolkati. Sagnik Čakraborti, za koga se kaže da je njen partner koji živi, boravio je sa njom u istoj rezidenciji od početka.

Bonus video:

24:26

CENTRALNI DNEVNIK 15.05.2022.

(Espreso/News 18)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.