VODITELJ POSVETIO EMISIJU TRAGEDIJI KOJU JE DOŽIVEO: Išle slike NJEGOVE PORODICE, vest je bila PRETUŽNA! (VIDEO)
Skot Van Pelt, Foto: Printscreen/Youtube

tužno!

VODITELJ POSVETIO EMISIJU TRAGEDIJI KOJU JE DOŽIVEO: Išle slike NJEGOVE PORODICE, vest je bila PRETUŽNA! (VIDEO)

Objasnio je i da je Otisa nabavio kad se venčao, kao i da su on i supruga kroz brigu o psu, hteli da vide jesu li spremni za dete

Objavljeno:

Smrt ljubimca može biti zaista traumatično iskustvo i stvoriti veliku prazninu u srcima i životima vlasnika. Često ga psiholozi upoređuju sa gubitkom bliskog člana porodice ili prijatelja.

Tu bol nedavno je doživeo Skot Van Pelt, novinar i voditelj sa sportske televizije ESPN, a jednu svoju emisiju “One Big Thing” posvetio je svom uginulom psu Otisu.

“Unapred se izvinjavam na tome kako bi ovo moglo da se završi – kazao je emotivno gledaocima, pa je priznao i da je plakao dok se spremao za emisiju.

Dodao je i kako je sličnu emisiju snimio i za godišnjicu smrti svoga oca, ali da mu ovo pada još teže.

– Mojoj mami smeta kad kažem da me niko nije voleo kao Otis. Razumem da joj to smeta, ona mi je mama. Onda je pitam: “Jesam li te ikad razljutio?” Otis se nikad nije naljutio na mene – rekao je voditelj tužno.

Objasnio je i da je Otisa nabavio kad se venčao, kao i da su on i supruga kroz brigu o psu, hteli da vide jesu li spremni za dete.

Tok tužnog izlaganja iza voditelja su se vrtele fotografije iz porodičnog albuma na kojima su se videle scene iz njihovog života. Od toga kako malog štenca Otisa drži njegova supruga na kauču, do dirljivih momenata kada se igra sa decom ili spava pored bebe.

– Ako je bol koju sada osećam cena koju moram da platim za odnos koji sam imao sa njim, platiću je sa zahvalnošću – zaključio je voditelj.

Bonus video:

25:24

CENTRALNI DNEVNIK 14.05.2022.

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.