SRUŠIO SE TOBOGAN SA SVE DECOM U NJEMU: Mališani padali na BETON sa 10 metara visine, HOROR! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter/@jaya_mantab

NOĆNA MORA U AKVA PARKU

SRUŠIO SE TOBOGAN SA SVE DECOM U NJEMU: Mališani padali na BETON sa 10 metara visine, HOROR! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Odmor u akva parku se pretvorio u noćnu moru nakon što se ogroman vodeni tobogan prepolovio i srušio na zemlju

Objavljeno:

Vodeni tobogan u jednom od najvećih vodenih parkova u Indoneziji srušio se sve decom u njemu, a porodice su vrištale dok su mališani padali na beton.

Odmor u akva parku se pretvorio u noćnu moru nakon što se ogroman vodeni tobogan prepolovio i srušio na zemlju. Zarobljeni unutra pali su sa 10 metara na zemlju u parku Kenjeran u Surabaji u Indoneziji.

Zastrašujući snimak incidenta, pokazuje kako se jedan deo spiralnog zatvorenog tobogana srušio dok su članovi porodice stajali sa strane i vrištali su dok su im deca padala na beton.

Oglasili su se iz vodenog parka, koji je jedan od najvećih u Indoneziji i rekli da se nesreća dogodila jer se tobogan vremenom istrošio i oslabio, iako su dodali da je bio i preopterećen ljudima kada se dogodila nereća.

Poslednja provera održavanja akvaparka dogodila se pre više od devet meseci, a nakon nesreće reagovao je je zamenik gradonačelnika Surabaje.

– Gradska vlada Surabaje će svim žrtvama pružiti pomoć u lečenju trauma. Biće praćeni do potpunog oporavka – rekao je gradonačelnik Eri Cahiadi.

Od 16 osoba koji su bili na toboganu, njih osam je prebačeno u obližnju bolnicu, a troje je zadobilo prelom kostiju.

Gradonačelnik dodao:

– Jedno povređeno dete nije imalo nikakvih problema, a nakon CT skeniranja, stanje deteta je bilo normalno i nije bilo preloma i drugih povreda, ali je onda doživelo vrtoglavicu i moralo biti hospitalizovano i pod nadzorom od strane medicinskog tima. Ako Bog da, to neće biti ništa strašno, zato se molimo zajedno.

On je takođe rekao da će uprava parka biti smatrana odgovornom za nesreću i da će oni imati zadatak da pokriju račune za medicinske troškove svih umešanih dok se “svi potpuno ne oporave”.

(Espreso/the Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.