NAŠLI IH MRTVE U VILAMA: Otkriveno ko su Amerikanci koji su misteriozno preminuli na Bahamima
Foto: Profimedia

jezivo

NAŠLI IH MRTVE U VILAMA: Otkriveno ko su Amerikanci koji su misteriozno preminuli na Bahamima

Njihova smrt negativno je uticala na imidž odmarališta u kojem su žrtve bile smeštene

Objavljeno: 21:49h

Bračni par iz Tenesija i jedan muškarac sa Floride preminuli su na Bahamima pod misterioznim okolnostima.

Policija na Bahamima saopštila je da je preminuo Majkl Filips (68) i njegova supruga Robi (65), oboje su se bavili turizmom, a treća žrtva je Vinsent Pol Čiarela (64). Oni su preminuli prošle sedmice u rizortu na Bahamima nakon što su se razboleli.

Vinsentova supruga je u teškom stanju prebačena u bolnicu na Floridi i prema poslednjim informacijama njeno stanje se stabilizovalo.

I dalje nije jasno od čega su ljudi preminuli i zvaničnici navode da se i dalje čekaju rezultati toksikoloških analiza.

Njihova smrt negativno je uticala na imidž odmarališta u kojem su žrtve bile smeštene. U pitanju je rizort samo za odrasle, sa 11 restorana i terenom za golf, koji gleda na osamljeni deo plaže koji mami turiste svojim tirkiznim vodama i belim peskom.

Pronađeni mrtvi, Rizort, Bahami
foto: Profimedia

Uprkos misterioznim okolnostima u vezi sa slučajem, zvaničnici su rekli da se u ovom trenutku ne sumnja na krivično delo.

Iz policije su naveli da su izuzeti uzorci iz prostorija u kojima su boravili i da će biti testirani kako bi se utvrdilo da li je u pitanju curenje hemikalije, a nakon što su se na društvenim mrežama pojavile napotkrepljene tvrdnje da je u hotelu bila neispravna jedinica za klimatizaciju.

Više gostiju je prošlog četvrtka prebačeno u bolnicu zbog mučnine i povraćanja, potvrdio je ministar zdravlja na ostrvu Majkl Darvil.

Osoblje je u petak pozvalo policiju nakon što je troje gostiju pronađeno mrtvo.

Vinsent je pronađen u svojoj vili na podu spavaće sobe, dok su tela Filipsovih pronađena u drugoj vili. Majkl Filips je bio u kupatilu, a Robi u krevetu, saopštila je policija.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.