OGLASIO SE RUSKI AMBASADOR NAKON INCIDENTA, EVO ŠTA JE IMAO DA PORUČI POSLE SVEGA!
Printscreen/Youtube/The Indepndent, Foto: Printscreen/Youtube/ The independent

SKANDAL

OGLASIO SE RUSKI AMBASADOR NAKON INCIDENTA, EVO ŠTA JE IMAO DA PORUČI POSLE SVEGA!

Poljski ministar spoljnih poslova Zbignjev Rau izrazio je žaljenje zbog napada na ambasadora Rusije u Poljskoj.

Objavljeno:

Nakon što je u Varšavi poliven crvenim sirupom, ruski ambasador u Poljskoj Sergej Andrejev koji u incidentu nije povređen dao je izjavu za ruske medije.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/ The independent

- Ne znam ni kako bih to nazvao. Ovo je neka vrsta igre koja nema nikakve veze sa pravilima civilizovanog ponašanja kojima nas naši zapadni partneri, uključujući Poljake, toliko vole da uče... Policija se na kraju pojavila, ali nakon što se razvila ova bahanalija. Upropastili su nam sveti praznik - Dan pobede. Ali, kako kažu, neće čekati - rekao je Andrejev.

Poljski ministar spoljnih poslova Zbignjev Rau, koji je i aktuelni predsedavajući Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), izrazio je žaljenje zbog napada na ambasadora Rusije u Poljskoj.

- Ono što se dogodilo danas tokom ceremonije polaganja venaca na grobove sovjetskih vojnika je incident koji nije smeo da se dogodi i nesumnjivo je za žaljenje. Diplomate imaju posebnu zaštitu bez obzira na politiku vlada koje predstavljaju - rekao je Rau na konferenciji za novinare, prenosi TAS S.

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.