MUČIO I UBIO SINA (2) SAMO DA BI NAPAKOSTIO NJEGOVOJ MAJCI? Pucao mu vazdušnim pištoljem u GLAVU, a onda ga UGUŠIO!
Julijus, Foto: scotland.police

JEZIV ZLOČIN

MUČIO I UBIO SINA (2) SAMO DA BI NAPAKOSTIO NJEGOVOJ MAJCI? Pucao mu vazdušnim pištoljem u GLAVU, a onda ga UGUŠIO!

Jeziv zločin dogodio se u novembru 2020. godine, a 41-godišnji ubica osuđen je u sredu na najmanje 23 godine zatvora

Objavljeno:

Patricija Sčešnjak je izgubila svog malog dečaka Julijusa (2) kada mu je njen bivši partner Lukas Čapla pucao u glavu vazdušnim pištoljem, pre nego što ga je ubo i ugušio.

Jeziv zločin dogodio se u novembru 2020. godine, a 41-godišnji ubica osuđen je u sredu na najmanje 23 godine zatvora.

Patricija iz Edinburga u Škotskoj rekla je da će se ona i njena porodica "boriti da osiguraju da čudovište nikada ne napusti zatvor", prenosi EdinburghLive.

Rekla je da nikada nije htela da spreči Julijusa da viđa svog oca nakon što su se rastali i da je imao redovan pristup detetu.

- Kad bih samo mogla da vratim vreme da te ponovo imam u naručju moje dete - izjavila je uoči izricanja presude.

Lukas Čapla
foto: scotland.police

- Julijus je ubijen samo iz osvete. Njegov tata je želeo da ja patim, uspeo je i postigao svoj cilj, po cenu života mog voljenog dečaka. Nikada ne bih pomislio da može ovo da uradi mom detetu. Svakog dana razmišljam o Julijusu. Ne mogu da zamislim šta je njegovo malo, bespomoćno srce osećalo te noći i svaki dan osećam njegov strah i bol. Bio je deo mene, deo mog srca i duše. Volela bih da mogu da ga zagrlim, igram se sa njim i gledam kako raste. On ne samo da je oduzeo Julijusu, već je uzeo i moj život. Toga dana je svet stao, ne samo za mene, već i za moju majku i moju sestru - rekla je majka tvrdeći da je mališan voleo Čapla "kao što svako dete voli svog tatu".

Lukas Čapla
foto: scotland.police

Patrica je Julijusa opisala kao "veoma srećno dete“ koje je moglo da osvetli bilo koje mesto na koje dođe i da "navuče osmeh na bilo čije lice“. Rekla je da se uvek radovao pozivima svoje bake i tetke, izgrađujući blisku vezu sa njima uprkos tome koliko su daleko.

- Srce nam se slama što više nismo u stanju da ga uhvatimo za ruku i vodimo kroz život - nastavila je ona i dodala da "nijedna rečenica" neće "vratiti mog anđela".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.