DRASTIČAN POTEZ RAZBESNEO KUPCE: Vodeći PREHRAMBENI lanac doneo ZABRANU da bi je potom POVUKAO, u čemu je STVAR?
Ilustracija, Foto: Espreso

OGORČENI

DRASTIČAN POTEZ RAZBESNEO KUPCE: Vodeći PREHRAMBENI lanac doneo ZABRANU da bi je potom POVUKAO, u čemu je STVAR?

Vest se brzo proširila društvenim mrežama, a mnogi kupci su iskazali ogorčenje i bes ovakvim postupkom Lidla

Objavljeno:

Rukovodioci Lidlove prodavnice u Norderštetu u Nemačkoj na kratko su suncokretovo ulje prodavali samo onim kupcima koji imaju više od 18 godina.

Na tako drastičan potez kojim su izazvali bes građana odlučili su se jer su mnogi roditelji slali decu u prodavnicu po ulje nakon što bi sami prethodno kupili flašu ulja, piše Fenix Magazin.

Podsećanja radi, zbog nestašice ulja u prodavnicama se može kupiti samo jedna flaša ulja po domaćinstvu.

"U Lidlu u Norderštetu (Šlezvig-Holštajn) nekoliko je kupaca pokušalo da zaobiđe ovo pravilo te su svoju decu pojedinačno slali na kasu kako bi dobili još flaša suncokretovog ulja. Stoga su rukovodioci prodavnici morali da reaguju zabranom prodaje suncokretovog ulja za decu", poručili su iz te podružnice Lidla.

Vest se brzo proširila društvenim mrežama, a mnogi kupci su iskazali ogorčenje i bes ovakvim postupkom Lidla. Međutim, ima i onih koji kritikuju kupce koji žele da na takav način dođu do više flaša ulja.

1 / 4 Foto: Profimedia

Naposletku se oglasila kompanija Lidl Grupe koja se nije složila s takvim postupkom svoje podružnice te su spornu meru odmah povukli.

"Molimo naše kupce za razumevanje i želimo da se izvinimo za sve neugodnosti. Mera je odmah povučena", poručili su iz Lidl Grupe.

Bonus video:

05:01

DR MASERATI UPOZORIO NA POJAVU NOVOG VIRUSA Mnogo građana Srbije se žali na alergijske simptome i kašalj, A OVO TREBA DA ZNATE

(Espreso/Fenix Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.