DEVOJČICA (13) UPALA U KANALIZACIJU: Propala ceo kilometar kroz cevi, uspela da PREŽIVI samo zbog OVOGA! (FOTO)
Devojka, Foto: Printscreen/Društvene mreže

DRAMA

DEVOJČICA (13) UPALA U KANALIZACIJU: Propala ceo kilometar kroz cevi, uspela da PREŽIVI samo zbog OVOGA! (FOTO)

Tinejdžerka je neverovatno prošla kilometar kroz odvodni sistem pre nego što je završila zarobljena u podzemnom rezervoaru za sakupljanje kišnice

Objavljeno:

Trebalo je skoro dva sata da meštani i vatrogasci izvuku na sigurno trinaestogodišnju devojčicu koja je upala u kanalizciju koja ju je povukla pod zemlju ceo kilometar kroz cevi.

Izveštaj navodi da se devojčica zove Velen Kristina Tavares dos Santos, i da je nestala u prvoj rupi u Maseju, na severoistoku Brazila, tokom jake kiše u ponedeljak. Išla je pešice do škole kada se okliznula i uvukla se u odvod.

Mladić je pokušao da je spase, ali je i sam naleteo na poteškoće, pa mu je u pomoć pritekao njegov brat.

Trinaestogodišnjakinja je propala skoro jedan kilometar kroz cevi nakon što je pala u kanalizaciju. Nju je struja odnela pod zemlju, a vatrogasci su kasnije rekli da je uspela da preživi jer nije bila potpuno potopljena i da je mogla da nastavi da diše.

Tinejdžerka je neverovatno prošla kilometar kroz odvodni sistem pre nego što je završila zarobljena u podzemnom rezervoaru za sakupljanje kišnice.

Meštani su čuli devojčicine vapaje i pritekli joj u pomoć.

1 / 4 Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nakon što je izvučena na sigurno, predata je bolničarima koji su joj ukazali prvu pomoć. Potom je prebačena u lokalnu bolnicu u stabilnom stanju.

Ona je zadobila lakše povrede i hipotermiju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.