PRESTANI DA ME MUVAŠ! Ceo svet o ovome priča, Ilon Mask odbrusio zgodnoj političarki!
Ilon Mask, Foto: Profimedia

samo jako

PRESTANI DA ME MUVAŠ! Ceo svet o ovome priča, Ilon Mask odbrusio zgodnoj političarki!

"Prestani da me muvaš, ja sam baš stidljiv", odgovorio je Mask.

Objavljeno:

Izvršni direktor Tesle Ilon Mask odgovorio je na tvit republikanke Aleksandre Okasio Kortes poručivši joj da prestane "da ga muva". Ona je u tvitu izrazila frustraciju "masivnom platformom za komunikaciju", prenosi Fox news.

Ilon Mask
foto: Profimedia

"Umorna od kolektivnog stresa i eksplozije zločina iz mržnje jer neki milijarder koji ima problem sa egom kontroliše masivnu platformu za komunikaciju pošto su mu Taker Karlson ili Piter Tiel odveli na večeru i učinuli da se oseća posebno", tvitovala je ona.

"Prestani da me muvaš, ja sam baš stidljiv", odgovorio je Mask.

Okasio Kortez mu je odgovorila "Mislila sam na Zakerberga, ali OK", ali je izbrisala taj tvit svega oko jedna minut pošto ga je objavila, navodi Propublica projektu koji ulazi u trag obrisanim tvitovima političara.

Maskov komentar stigao je nekoliko dana pošto je Tviter najavio da se složio da ga kupi izvršni direktor Tesle za 44 milijarde dolara. Pošto je Tviter najavio ugovor, direktor Tesle je rekao da se raduje otključavanju ogromnog potencijala kompanije.

- Sloboda govora je kamen temeljac funkcionalne demokratije, a Tviter je digitalni gradski trg gde se o stvarima vitalnim za čovečanstvo debatuje - rekao je Mask najavljujući da želi da Twitter postane bolji nego ikada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.