DEČKO JE UBO NOŽEM 11 PUTA, UMALO JE UMRLA: Preživela BRUTALAN napad partnera, pa podelila JEZIVU ispovest! (FOTO)
Sinti Dolgova, Foto: Printscreen/Facebook/Cynthi Dolgeová

HRABRO POKAZALA RANE

DEČKO JE UBO NOŽEM 11 PUTA, UMALO JE UMRLA: Preživela BRUTALAN napad partnera, pa podelila JEZIVU ispovest! (FOTO)

Za Džeka kaže da je u početku bio zaista divan

Objavljeno:

Sinti Dolgova iz Češke opisala je kako je njena savršena veza završena jer je njen dečko postao opesivan i umalo ju je ubio zarivši oštricu noža čak 11 puta u njeno telo u brutalnom napadu prošle godine.

Sinti je partnera Džeka Satona upoznala u aprilu 2020, a u februaru naredne godine zajedno su se preselili u Veliku Britaniju. Međutim, ubrzo nakon preseljenja, Saton je počeo da se menja i postao je opsesivan toliko da je čak njuškao njen donji veš kada bi došla kući.

Za Džeka kaže da je u početku bio zaista divan. Upoznali su se u Češkoj gde je Saton došao da radi i, kako ističe, brzo su se zaljubili.

- Sve je krenulo baš divno, ali neki moji prijatelji, gotovo svi, govorili su mi da se ne ponaša baš normalno - priča Sinti i dodaje da nije bio oduševljen činjenicom da se viđa sa porodicom i prijateljima, a nekoliko puta ju je optužio i da ga vara.

Naterao ju je čak i da prestane da razgovara sa svojom najboljom drugaricom zbog njenog bivšeg dečka, a onda je stvar otišla toliko daleko da je čak počeo i da miriše njen donji veš kada bi se vratila kući iz grada.

Ističe da je bila previše zaljubljena da bi i sama shvatila da njegovo ponašanje nije normalno. Kaže da je bio plan da se, nakon dva meseca života u Velikoj Britaniji, presele u Nemačku, ali da je Saton imao problema oko vize, pa su odlučili da ostanu u Engleskoj.

- Sve sam ostavila zbog njega, čak i porodicu, bilo mi je teško, a nakon četiri meseca sam saznala da on mene vara... Zbog kovida i činjenica da nisam imala nikog odlučila sam da ostanem sa njim. Mada, pričao mi je da će se ubiti ako ga ostavim. Nije bilo lako otići od njega - priča 23-godišnja devojaka.

Na leto prošle godine, Sinti je odlučila da je vreme da raskine vezu. Nakon nekoliko meseci konačno je i presekla.

Nedelju dana uoči brutalnog napada otišla je da živi kod drugarice Ejmi. Sa Džekom se dogovorila da se nađu na večeri, kako bi razgovarali o njima. Međutim, tokom susreta uspeo je da uzme njenu ličnu kartu, a da ona to ni ne primeti.

Da joj nema dokumenta shvatila je tek kasnije uveče kada se našla sa Ejmi i odmah je pozvala Džeka da pita da li je slučajno na neki način lična karta završila kod njega. Kada je saznala da jeste, zamolila ga je da se nađu da joj istu vrati. On je zamolio Ejmi da sačeka da njih dvoje malo prošetaju i popričaju. Upravo tada se dogodio napad.

Saton joj je Sinti zadao 11 uboda nožem 10. decembra 2021. godine. Ejmi i komšinica koja se tu našla su ga u suzama molile da prestane da je ubada, i zvale policiju.

- Nisam osećala bol, bila sam preplašena. Shvatila sam šta je uradio tek kada se nož zaglavio između mojih rebara i nije mogao da ga izvadi. Šutirao me je u glavu, kao da je lopta. Policija je došla za par minuta. Dok sam ležala govorio je da će me ubiti. Ja sam mumlala da sve možemo da rešimo. Pokušao je da me natera da se uspravim, ali kako nisam mogla, nastavio je da me šutira - priča Sinti.

Po dolasku policije hitno je prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane teške povrede, a Saton je uhapšen i kasnije osuđen na 16 godina zatvora zbog pokušaja ubistva.

Sinti kaže da je teško podnela sve što se dogodilo, ali da joj je drago što je živa. Nakon što se oporavila, vratila se kod porodice u Češku.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.