TINEJDŽER KOJI "ZAGORČAVA" ŽIVOT MASKU UDARA PONOVO: Nakon kupovine TVITERA povukao POTEZ, evo šta je URADIO!
Ilon Mask, Foto: Profimedia

muke

TINEJDŽER KOJI "ZAGORČAVA" ŽIVOT MASKU UDARA PONOVO: Nakon kupovine TVITERA povukao POTEZ, evo šta je URADIO!

Prema pravilima Tvitera, profil se ne može smatrati odgovornim za deljenje privatnih informacija jer su detalji o Maskovom avionu već javno dostupni

Objavljeno:

Tinejdžer Džek Svini postao je popularan zahvaljujući praćenju privatnog aviona Ilona Maska i objavljivanju informacija o njemu na Tviteru. Nakon što je Mask kupio ovu društvenu mrežu, Svini je odlučio da se „osigura” i napravio profile na drugim društvenim mrežama u slučaju da njegov Tviter profil bude izbrisan.

Svini je odbio ponudu od 5.000 dolara od Ilona Maska da prestane da prati njegov privatni avion, a zatim je zatražio 50.000 dolara. Musk mu je tada nudio automobil Tesla na tri godine, ali je i on to odbio tražeći automobil u trajno vlasništvo. Elon Musk više nije bio voljan da pregovara.

Džek Svini već ima pripremljene profile na Instagramu, Fejsbuku, Telegramu i nekim drugim platformama.

Prema pravilima Tvitera, profil se ne može smatrati odgovornim za deljenje privatnih informacija jer su detalji o Maskovom avionu već javno dostupni.

Međutim, Elonjet profil izdvaja podatke iz velike količine informacija o avionima pod nazivom ADS-B, što ih čini vidljivim kontrolorima leta i drugim avionima. Ali Musk sada može da promeni pravila Tvitera, izazivajući strah među tinejdžerima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Mask je popularna ličnost na Tviteru, a Elonetov profil prati više od 428.000 ljudi.

Bonus video:

03:55

PLANIRANI CILJ AKCIJE ZASADI DRVO: Duplo veći broj sadnica nego predhodne godine, ambasadorka o najplodonosnijoj sezoni do sad

(Espreso/Dnevni Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.