HOROR U ARKANZASU: Četvoro ubijenih u seoskoj zajednici
Foto: Profimedia

užas

HOROR U ARKANZASU: Četvoro ubijenih u seoskoj zajednici

„Specijalni agenti državne policije istražuju slučajeve i u ovom trenutku nisu pronašli ubedljive dokaze koji bi potvrdili da bi slučajevi mogli biti povezani“, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP, uz napomenu da do sada nisu objavljene informacije o eventualnim hapšenjima

Objavljeno:

Vlasti u američkoj saveznoj državi Arkanzas saopštile su da su četiri osobe ubijene iz vatrenog oružja u dve kuće u jednoj seoskoj zajednici, ali istraga još nije utvrdila da li su ove smrti povezane, prenosi AP.

Smrtni slučajevi prijavljeni su u četvrtak u dve kuće udaljene oko 400 metara u seoskom okrugu Stoun, oko 120 kilometara severno od grada Litl Roka, saopštila je državna policija Arkanzasa.

Prema državnoj policiji, 77-godišnju Širli Voters i njenog 55-godišnjeg sina Džejmsa Votersa pronašao je mrtve u četvrtak popodne član porodice.

Policija je saopštila da su oboje imali rane od vatrenog oružja.

Osam sati kasnije policija je pozvana u obližnju kuću gde su Vilijam Klinton Tramel (75) i njegova supruga Šeron Tramel (72) pronađeni mrtvi, takođe sa ranama od vatrenog oružja.

„Specijalni agenti državne policije istražuju slučajeve i u ovom trenutku nisu pronašli ubedljive dokaze koji bi potvrdili da bi slučajevi mogli biti povezani“, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP, uz napomenu da do sada nisu objavljene informacije o eventualnim hapšenjima.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.