ŠTA JE PISAC HTEO REĆI? Mask PONOVO bacio u REBUS svoje pratioce NOVOM objavom na TVITERU (FOTO)
Ilon Mask, Foto: Profimedia

MASK

ŠTA JE PISAC HTEO REĆI? Mask PONOVO bacio u REBUS svoje pratioce NOVOM objavom na TVITERU (FOTO)

To je najnoviji misteriozni tvit koji je Mask sastavio otkako je prošle nedelje podneo zahtev Komisiji za hartije od vrednosti (SEC) za kupovinu platforme društvenih medija

Objavljeno:

Izvršni direktor Tesle, Ilon Mask, objavio je još jedan zagonetni tvit na Tviteru kasno u sredu, rekavši „_______ je noć“ – najnovija poruka koja dolazi nakon podnošenja ponude za kupovinu platforme društvenih medija za 43 milijarde dolara.

Musk nije dalje elaborirao šta je njegov tvit značio, iako su korisnici brzo ponudili sugestije o tome šta veruju da bi on mogao da predloži ukoliko bi Tviterov odbor odbio njegovu ponudu da kupi platformu po toj ceni, uključujući ideje poput „nežna je noć“ i "večeras je ta noć."

„Tender is the Night“ je naziv romana koji je napisao F. Skot Ficdžerald, što bi moglo da bude pametna referenca na „tender“, što znači „poziv na licitaciju za projekat ili prihvatanje formalne ponude kao što je ponuda za preuzimanje ”, prema Investopedia.

Korisnici su takođe spomenuli da je tvit napravio blizu „4/20“ ili 20. aprila. Mask je jednom rekao da razmišlja o tome da Teslu uzme u privatno vlasništvo po ceni od 420 dolara po akciji.

20. april, poznat i kao „4/20“, poznat je kao Svetski dan kanabisa. Mask je često spominjao marihuanu.

Posebno je dospeo na naslovne strane 2018. kada je pušio marihuanu dok je davao intervju na podkastu sa Džoom Roganom, iako je u to vreme tvrdio da „nije običan pušač trave“.

To je najnoviji misteriozni tvit koji je Mask sastavio otkako je prošle nedelje podneo zahtev Komisiji za hartije od vrednosti (SEC) za kupovinu platforme društvenih medija.

1 / 6 Foto: Profimedia

U nastojanju da izbegne ponudu za preuzimanje, Tviterov odbor usvojio je plan o pravima akcionara sa ograničenim trajanjem - nazvan mera otrovne pilule - koji omogućava akcionarima da kupuju dodatne akcije po sniženoj stopi ako osoba ili grupa ljudi steknu najmanje 15 procenata Tvitera akcije bez odobrenja odbora.

Od tada, Musk je takođe na Tviteru objavljivao stvari kao što su „Politika platforme društvenih medija je dobra ako su najekstremnijih 10% levo i desno podjednako nesrećni“ i „Voli me nežno“.

Bonus video:

09:20

POSTOJI JEZIVI SNIMAK VAĐENJA ORGANA KOJI NE SME DA SE OBJAVI Čović izneo ŠOKANTNE podatke: U Ukrajini rade isto što i Srbima

(Espreso/The Hill)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.