PREVRNUO SE AUTOMOBIL OBEZBEĐENJA AUSTRALIJSKOG PREMIJERA: Morison doneo važnu ODLUKU nakon nesreće! (VIDEO)
Mesto nesreće, Foto: Printscreen/Youtube/9 News Australia

NESREĆA

PREVRNUO SE AUTOMOBIL OBEZBEĐENJA AUSTRALIJSKOG PREMIJERA: Morison doneo važnu ODLUKU nakon nesreće! (VIDEO)

Premijer je izrazio nadu da će dobiti dobre vesti o zdravstvenom stanju povređenih koje je opisao kao "altruiste i profesionalce"

Objavljeno: 11:44h

Automobil u kome je bilo obezbeđenje australijskog premijera Skota Morisona se sudarilo s drugim vozilom i prevrnulo, a četiri pripadnika obezbeđenja koja su bila u njemu, povređena su i prebačena u bolnicu, javila je policija.

Nesreća se dogodila u vreme dok su pratili premijera Skota Morisona u predizbornoj kampanji u Tasmaniji u pripremi za izbore 21. maja, navela je policija.

Vozilo je teško oštećeno ali povređeni bezbednjaci nisu životno ugroženi, navela je policija.

Morison je otkazao ostale predizborne skupove posle ove saobraćajne nesreće ali on nije povređen i nije bio učesnik u sudaru, saopšteno je iz njegove kancelarije.

Premijer je izrazio nadu da će dobiti dobre vesti o zdravstvenom stanju povređenih koje je opisao kao "altruiste i profesionalce".

Iz kancelarije premijera navedeno je da su četvoro bezbednjaka bili svesni kada su prebačeni u bolnicu. Policija još ispituje šta se dogodilo. Nije jasno ni da li je to vozilo pratilo automobil u kojem je bio premijer kada se saobraćajna nesreća dogodila.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.