PREMINUO OTAC TROJE DECE POSLE KRVAVOG PIRA U TEL AVIVU
Ilustracija, Foto: Profimedia

terorizam

PREMINUO OTAC TROJE DECE POSLE KRVAVOG PIRA U TEL AVIVU

Izraleski zvaničnici pronašli su muškarca koji se krio blizu džamije u Jafi, južno od Tel Aviva, saopštila je izraelska bezbednosna služba Šin Bet

Objavljeno:

Bolnica Ičilov u Tel Avivu objavila je smrt Baraka Lufana (35) nakon što je ranjen u pucnjavi u glavnom gradu Izraela.

Bio je oženjen i otac troje dece. Uprkos svim naporima bolničke jedinice intenzivne nege, proglašen je mrtvim od zadobijenih rana.

Podsetimo, napadač je sinoć ušao u krcat pab u glavnoj ulici u Tel Avivu i počeo da puca, ubivši tri osobe i ozbiljno ranivši tri osobe, pre nego što je pobegao.

Izraelske bezbednosne snage ubile su rano jutros, nakon velike potere po Tel Avivu, Palestinca koji je sinoć otvorio vatru u baru i ubio dve osobe.

Izraleski zvaničnici pronašli su muškarca koji se krio blizu džamije u Jafi, južno od Tel Aviva, saopštila je izraelska bezbednosna služba Šin Bet, javio je Rojters, a preneo Tanjug.

1 / 6 Foto: Profimedia

Tokom razmene vatre sa izraelskim snagama, napadač, identifikovan kao Palestinac sa teritorije okupirane Zapadne obale, je ubijen, naveo je Šin Bet.

Stanovnici su upozoreni da ne napuštaju svoje domove u vreme dok je nekoliko stotina izraelskih bezbednosnih snaga, koji su imali pomoć helikoptera sa reflektorima, "češljalo" ulice tokom potere.

Bonus video:

04:52

BRZE VESTI 08.04.2022. 15:55

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.