OVDE SU BILI RUSKI OKUPATORI? Pronađeno telo ubijene ukrajinske gradonačelnice, zakopana sa porodicom
Ukrajina, Foto: Profimedia

JEZIVO

OVDE SU BILI RUSKI OKUPATORI? Pronađeno telo ubijene ukrajinske gradonačelnice, zakopana sa porodicom

Olga, njen sin i suprug, brutalno su ubijeni i zakopani u plitkoj jami u šumi u selu Motižin

Objavljeno:

Olga Sukhenko, gradonačelnica Motižina u Ukrajini, brutalno je ubijena zajedno sa svojom porodicom i zakopana u šumi u tom mestu u plitkoj jami.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine potvrdilo je vest o ubistvu Sukhenkove i njene porodice, ističući da su tela bila delimično prekrivena peskom u plitkoj jami u šumi.

Nije poznato ko je likvidirao porodicu, ali se spekuliše da su Rusi, a Moskva odlučno negira da je ubijala civile i tvrdi da je "sve iscenirano" kako bi se Rusija okrivila za najstrašnije zločine.

- Ovde su bili ruski okupatori. Mučili su i ubili celu porodicu gradonačelnice - tvrdi Anton Heraščenko iz Motižina.

On je rekao da su ubijeni Olga, njen suprug Igor i njihov sin Aleksandar.

- Okupatori su sumnjali da porodica sarađuje sa našom vojskom, da im govori gde da gađaju. Đubrad je mučila, kasapila i pobila celu porodicu. Odgovaraće za ovo - rekao je meštanin.

Tela su zakopana u šumi pokraj jednog gazdinstva na izlazu iz sela. U blizini je pronađen i izgoreli traktor, a lice jedne od osoba zakopanih u pesku bilo je oblepljeno trakom.

Takođe, izveštač Reutersa javlja da je u jednom bunaru pronađeno telo muškarca, nedaleko od jedne izgorele farme. Navodno je muškarac bio vezan pre nego što je bačen u bunar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.