"UKRAJINA JE KORUMPIRANA ZEMLJA": Austrijski političar se OBRUŠIO na Zelenskog - istakao 1 ŠOKANTNU STVAR!
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA, EPA-EFE/UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE

AU!

"UKRAJINA JE KORUMPIRANA ZEMLJA": Austrijski političar se OBRUŠIO na Zelenskog - istakao 1 ŠOKANTNU STVAR!

Istovremeno je ukazao da bi veliki talas solidarnosti Austrijanaca sa Ukrajincima mogao dovesti do „neprijatnog buđenja“, kao 2015.godine

Objavljeno: 11:01h

Lider Slobodarske partije Austrije u Beču Dominik Nep istakao da ga nervira što se od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskoj pravi heroj.

"Ukrajina je korumpirana zemlja, u kojoj se novcem može dosta postići. Nervira me kada se na zapadu Zelenski stalno slavi kao heroj, samo zato što istupa protiv Putina", kazao je Nep u intervjuu dnevnom listu "Hojte".

Istovremeno je ukazao da bi veliki talas solidarnosti Austrijanaca sa Ukrajincima mogao dovesti do „neprijatnog buđenja“, kao 2015.godine.

„I 2015. je na početku bilo tako, a onda je usledilo ružno buđenje. Pretpostavljam da će tako biti i sada“, rekao je Nep.

On je ukazao da kada sada šeta centrom Beča vidi mnoštvo luksuznih automobila sa ukrajinskim registarskim tablicama.

Prema njegovim rečima oni koji su sada došli iz Ukrajine u Austriju su i bogati oligarsi, što dokazuju luksuzni automobili u centru Beča.

1 / 6 Foto: Profimedia

„Tu se ne nalaze siromašni, žene, deca, bolesni, već muškarci, koji prolaze centrom, i koji spavaju u hotelima sa pet zvezdica, a potom na Grabenu piju dobro vino. To nije solidarnost“, podvukao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.