ISPITAN DALIBOR RAILIĆ DUGI: Naručioca ubistva Radenka Bašića sprovode u pritvor (VIDEO)
Hapšenje Dalibora Railića, Foto: Printscreen/Nezavisne

užas

ISPITAN DALIBOR RAILIĆ DUGI: Naručioca ubistva Radenka Bašića sprovode u pritvor (VIDEO)

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, potvrdio da je Railić nalogodavac ubistva Bašića i da mu je određen jednomesečni pritvor u drugom predmetu

Objavljeno:

Prijedorčanin Dalibor Railić zvani Dugi, kojeg terete da je naručilac ubistva načelnika prijedorske kriminalističke policije Radenka Bašića, danas je ispitan u Tužilaštvu BiH.

1 / 3 Foto: Printscreen/Nezavisne

Kako je potvrđeno Nezavisnim novinama potom je ovaj osumnjičeni, kojeg je prošle sedmice uhapsio MUP RS, vraćen u pritvor koji mu je ranije odredio Sud BiH.

Podsetimo, Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, potvrdio da je Railić nalogodavac ubistva Bašića i da mu je određen jednomesečni pritvor u drugom predmetu – za organizovani kriminalitet i šverc teških droga, prenosi Srpskainfo.

Tužilaštvo BiH danas je saopštilo da je u stalnoj komunikaciji sa institucijom Europola u Den Haagu, kao i tužilačkim i policijskim institucijama u RS, te Državnom agencijom za istrage i zašttu- SIPA, kao i policijskim strukturama u FBiH i kantonima, kako bi se dogovorile aktivnosti na otkrivanju, dokumentovanju i krivičnom gonjenju osoba osumnjičenih za teška krivična dela, koja ugrožavaju vladavinu prava i sigurnost građana Bosne i Hercegovine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.