TRAMP OPTUŽIO OBAJDENA: Pale TEŠKE REČI, bivši predsednik OGORČEN!
Tramp i Bajden, Foto: Youtube/printscreen

bivši predsednik sad

TRAMP OPTUŽIO OBAJDENA: Pale TEŠKE REČI, bivši predsednik OGORČEN!

Tramp je „uperio prst” u Bajdena i zbog poskupljenja gasa, za koje je rekao da su najveće u istoriji, kao i zbog zastoja u pitanju migracija i specijalne ruske vojne operacije u Ukrajini

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je sadašnjeg predsednika Džozefa Bajdena da je uništio „američki san“ za nešto više od godinu dana.

Govoreći na skupu svojih pristalica pod nazivom „Spasimo Ameriku“ u Komersu u Džordžiji, Tramp je izrazio ogorčenje na Bajdenovu administraciju zbog ukrajinske krize, visoke inflacije i naglog rasta cena goriva, nazivajući američkog predsednika „pospanim sinom“. od kučke“.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Možete uzeti i spojiti pet najgorih predsednika u američkoj istoriji – nisu napravili toliko štete kao Bajden za samo 15 meseci. Za nešto više od godinu dana uspeo je da bukvalno ubije američki san – rekao je Tramp.

Optužio ga je da je osramotio naciju

On je pozvao Amerikance „da ne gube nadu“, jer će se Amerika, uz pravo rukovodstvo, vratiti „veća, jača i moćnija nego ikad“, preneo je „Sputnjik“.

Bivši, 45. predsednik Sjedinjenih Država, opisao je Bajdena kao „jednu železničku nesreću za drugom” i optužio ga da je osramotio naciju, ponižavajuću predaju u Avganistanu i visoku inflaciju, najveću u poslednjih 40 godina.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Tramp je „uperio prst” u Bajdena i zbog poskupljenja gasa, za koje je rekao da su najveće u istoriji, kao i zbog zastoja u pitanju migracija i specijalne ruske vojne operacije u Ukrajini.

Prema njegovim rečima, granice SAD su „potpuno srušene, a krvoločni zločinci pljačkaju gradove kojima upravljaju demokrate”.

Nije se odazvao ruskoj operaciji

On je naglasio da je 2021. registrovano više smrtnih slučajeva od korona virusa nego 2020. i da Bajden, "baš kada se mislilo da ne može biti gore", nije uspeo da odvrati Rusiju od specijalne operacije u Ukrajini.

Tramp tvrdi da ukrajinske krize nikada ne bi bilo da je on sada predsednik SAD i da Amerika trenutno ima lidera koji „nema pojma šta se dešava ni gde se nalazi” i da pokušava da kaže lažno vest da Bajden "ide sjajno".

Bivši američki predsednik rekao je prošle nedelje na Floridi da Bajden nije uspeo da odgovori na rusku operaciju u Ukrajini zbog straha Vašingtona od nuklearnog potencijala Moskve.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.