PUTIN SE HITNO OBRATIO RUSKIM VOJNICIMA U UKRAJINI: "Dobro znam kako se ponašate!"
Vladimir Putin, Foto: Profimedia, EPA/, EPA-EFE/DAVE MUSTAINE

čestitka

PUTIN SE HITNO OBRATIO RUSKIM VOJNICIMA U UKRAJINI: "Dobro znam kako se ponašate!"

Cela naša ogromna zemlja s pravom je ponosna na svakoga od vas

Objavljeno: 11:32h

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se povodom dana Nacionalne garde ruskim vojnicima koji ratuju u Ukrajini. Poručio im je da "borba uključuje povećani rizik".

''Rusija je ponosna na nacionalne gardiste koji neustrašivo izvršavaju svoju dužnost tokom specijalne operacije u Ukrajini'', rekao je to ruski predsednik Vladimir Putin u svojoj videočestitki u čast Dana Nacionalne garde Rusije, javlja ruska novinska agencija Tass.

''Danas se posebno želim obratiti vojnicima i zaposlenicima postrojbi Nacionalne garde koji sarađuje u specijalnoj vojnoj operaciji na području Donbasa i Ukrajine. Dragi suborci, da, prava borbena situacija povezana je s povećanim rizikom. Dobro znam kako se ponašate u takvoj situaciji – hrabro i profesionalno, vešto, odlučno i neustrašivo. Cela naša ogromna zemlja s pravom je ponosna na svakoga od vas'', rekao je Putin.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dodao je da ruska garda, "pokazujući herojstvo, kompetentno i jasno rešava sve najteže zadatke".

"Čestitam vam vaš profesionalni praznik. Želim vam zahvaliti. Hvala vam za postojanost i besprekornu službu Rusiji, za odanost domovini, zakletvu i dužnost'', kazao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.