PRONAĐENA JE MRTVA, A NJEN DEČKO JE DAN RANIJE POGINUO: A šta je sa DILEROM?!
Ilustracija, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

STRAŠNO

PRONAĐENA JE MRTVA, A NJEN DEČKO JE DAN RANIJE POGINUO: A šta je sa DILEROM?!

Amani je poslednji put viđena živa u novogodišnjoj noći 2020. godine, tri dana pre nego što je njeno telo pronađeno

Objavljeno:

Amani Ikbal (28) pronađena je mrtva u svom domu, a njen dečko koji je poginuo veče pre pronalaska njenog tela, poslao je prethodno poruku svom dileru droge u kojoj je napisao "otarasio sam je se".

Devojku je policija pronašla u njenoj kući u Voltamstouu u istočnom Londonu 3. januara prošle godine, a inicijalnom obdukcijom nije se došlo do konačnog uzroka smrti.

Njen partner, Džej Dejvs, poginuo je prethodne večeri nakon što je naleteo na parkirani kamion, a veruje se da je on "ubio svoju devojku pa potom i sebe", piše Mirror.

Amani je poslednji put viđena živa u novogodišnjoj noći 2020. godine, tri dana pre nego što je njeno telo pronađeno.

Policija je došla u njenu kuću u 8 ujutru 3. januara. Uprkos svim naporima bolničara, ubrzo je proglašena mrtvom.

Metropoliten policija je uputila nekoliko apela za informacije, nakon što su rezultati njene obdukcije prvobitno bili neubedljivi, prenosi MyLondon.

London
foto: AP

Potom se ispostavilo da je Džej, takođe iz Voltamstoua, poginuo 2. januara nakon što je crveni Pežo koji je vozio udario u parkirani kamion.

Službe hitne pomoći izašle su na lice mesta, ali je konstatovano da je 28-godišnjak mrtav.

Amanina porodica želi da diler svedoči

Tokom saslušanja koje je održano u utorak, 22. marta, na sudu se čulo da će se u narednim mesecima održati revizija ovih smrti kako bi se utvrdile okolnosti njihove veze.

Viši mrtvozornik Nadia Persaud rekla je da će istraga ispitati Džejev odnos sa službama za drogu i alkohol, jer su mu u trenutku smrti pronađeni tragovi kokaina u organizmu.

Govoreći o spisku svedoka za istragu, porodica Amani Ikbal je rekla da žele da Džejev diler droge svedoči, jer je on "veoma ključna osoba" u istrazi.

- Dakle, u novogodišnjoj noći 2020, što je bio poslednji put kada je Amani viđena živa, primio je poziv ili poruku u kojoj se navodi da se Džej "rešio" svoje devojke, raskinuo sa njom i da je sada srećan opet - rekao je islednik.

- Džej je tražio novac od njega uprkos tome što je ukrao stotine funti sa računa svoje devojke. To bi moglo značiti da mu je možda rečeno o njenom ubistvu ili dati detalji, ali važno je da je on bio jedina osoba koja je razgovarala sa Džejem na osnovu onoga što nam je policija rekla - dodao je on.

Bonus video:

03:47

Mariupolj posle sukoba izgleda kao grad iz horor filmova

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.