NESTALA, POJAVILA SE, PA OPET NESTALA: Misterija žene koja je IŠČEZLA na Dan zaljubljenih, gubi joj se svaki TRAG!
Gejl Stjuart, Foto: National Park Service

NEVADA

NESTALA, POJAVILA SE, PA OPET NESTALA: Misterija žene koja je IŠČEZLA na Dan zaljubljenih, gubi joj se svaki TRAG!

Stjuartova je poslednji put viđena 14. marta, na parkingu na obilaznom mostu u blizini Huver brane

Objavljeno:

Žena iz Nevade koja je nestala na Dan zaljubljenih, a zatim spašena držeći se za drvo na strmoj litici, ponovo je nestala, rekli su zvaničnici.

Gejl Stjuart (64) pronađena je prošlog meseca na padini u oblasti za pešačenje u svom rodnom gradu Rino. Ona je sada nestala drugi put tokom uzastopnih meseci, saopštile su federalne vlasti, ali ovaj put je poslednji put saznala gde se nalazila stotinama milja od kuće.

Stjuartova je poslednji put viđena 14. marta, na parkingu na obilaznom mostu u blizini Huver brane, navodi se u saopštenju Nacionalnog rekreativnog područja američkog parka Rendžers na jezeru Mid i specijalnih agenata iz Službe za istrage Nacionalnog parka.

„Stjuart je otputovala u tu oblast da fotografiše i nije se vratila u svoje vozilo“, rekli su zvaničnici.

Portparol Nacionalnog rekreativnog područja jezera Mid potvrdio je u utorak u mejlu da je Stjuart ista žena koja je nestala u severnoj Nevadi u februaru. Nije bilo novosti o njenom poslednjem nestanku, rekli su zvaničnici.

Stjuartini rođaci nisu bili dostupni da daju komentar.

Gejl Stjuart
foto: National Park Service

Stjuartova ima plavu kosu i plave oči. Ona je visoka oko 172cm i teška je oko 70kg, rekli su zvaničnici.

Poslednji put je viđena u crnoj košulji dugih rukava, crnim helankama i crnim cipelama. U tom trenutku kod sebe nije imala telefon niti bilo kakvu identifikaciju.

Nakon što je prvi put prijavljen nestanak na Dan zaljubljenih, Stjuartova je pronađena u prilično uobičajenom području za pešačenje u naselju Cohlin Ranč sa puno zemljanih puteva, izvestio je NBC-jev ogranak u Reno KRDV. Nalazila se u oblasti gde ljudi obično ne hodaju po opasno strmoj padini.

1 / 7 Foto: Profimedia

Stjuartova je u početku bila potpuno nereagovana i pothlađena do tačke drhtanja. Nije jasno kako se Stjuartova na kraju uhvatila za drvo na padini.

Vatrogasni zvaničnici rekli su da joj je pronađena jedna cipela i da je trauma primećena na njenim nogama, što znači da je mogla da padne niz padinu.

Bonus video:

02:49

Nenad Čanak: Zelenski je pravi patriota, on treba da bude predsednik Srbije

(Espreso/NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.