RUS I UKRAJINKA ZAPOČELI VEZU DVE NEDELJE PRE RATA: Doneli su tešku odluku (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen/Youtube/The Straits Times

LJUBAV NEMA GRANICE

RUS I UKRAJINKA ZAPOČELI VEZU DVE NEDELJE PRE RATA: Doneli su tešku odluku (VIDEO)

Iako se nisu dobro poznavali, uprkos okolnostima, odlučili su da ostanu zajedno.

Objavljeno:

Za rusko-ukrajinski par očigledno važi ona narodna koja glasi “ljubav ne poznaje granice”. Počeli su da se zabavljaju svega dve nedelje pre početka rata, a zatim su odlučili da odu iz Kijeva i započnu svoj novi život u Mađarskoj.

Mihail koji je inače iz Rusije, stigao je u Kijev pre svega godinu dana, a tamo je upoznao Valeriju s kojom je počeo da se zabavlja neposredno pre rata.

Iako se nisu dobro poznavali, uprkos okolnostima, odlučili su da ostanu zajedno.

“Nesvakidašnje, ali za razliku od ostalih ljudi ovde ja sam Rus i živio sam u Ukrajini godinu dana. Rusija će ispaštati zbog ove invazije mnogo, mnogo godina”, rekao je Mihail koji se zajedno sa djevojkom nada da će izgraditi novi život dok se ovo ludilo ne završi.

Par je objasnio kako je beg za njih bio jako stresan te da i dalje ne veruju kako su uspeli, ali da su na ovaj način videli prava lica jedno drugog.

“Bio je dugačak put od Kijeva do Mađarske, proveli smo gotovo pet sati u putu na kojem smo svakodnevno čuli zvukove bombardovanja i eksplozija, ali na kraju smo uspeli. Ona nije znala šta može očekivati od mene, a ni ja šta mogu očekivati od nje. No, sve smo radili timski, jako dobro”, napomenuo je Mihail.

“Zasad je sve super između nas. Nadamo se da će tako zauvek ostati”, rekli su.

Par jednog dana, kada sve prođe, planira povratak u Ukrajinu gde su oboje prethodno živeli. Trenutno se nalaze u Mađarskoj.

“Tu je sve lepo, imaju odlične restorane, lepe zgrade, ali još uvek se ne možemo opustiti. Razmišljamo mnogo o našem životu i kuda sve ovo vodi”, rekli su.

(Espreso/CDM.ME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.