TRAGEDIJA U SAD! Majka i ćerka PRONAĐENE mrtve u svom DOMU u BRONKSU
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija!

TRAGEDIJA U SAD! Majka i ćerka PRONAĐENE mrtve u svom DOMU u BRONKSU

Tela majke i ćerke pronađena su u subotu; telo devojčice pronađeno je u njenom krevetu

Objavljeno:

Samohrana majka i njena šestogodišnja ćerka u subotu su pronađene mrtve u njihovom stanu u Bronksu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kako se kasnije ispostavilo, one su nasmrt izbodene, pišu američki mediji.

Prema izveštajima njujorške policije, Kejleb Duberi (34) ubio je Gabrijel Miunis (26) i njenu ćerku Rozaru Esteves, nanevši obema ubode oštrim predmetom po nekoliko puta.

Duberi i Miunis su se zabavljali, prema rečima majke ubijene, Janik Roša. Malena Rozara nije bila Duberijeva ćerka, navela je ona, piše magazin "Pipl".

- Moja ćerka je bila neverovatna osoba. Bila je samohrana majka, nikakvu pomoć devojčicing oca nije imala. Bila je vredan radnik i inspiracija za sve - kazala je Roša.

Dodaje da je Gabrijel u septembru trebalo da diplomira na Farmaceutskom fakultetu. Za svoju unuku kaže da je bila pametna i slatka devojčica koja je obožavala svoju mamu.

Tela majke i ćerke pronađena su u subotu, navodi njujorška policija. Telo devojčice pronađeno je u njenom krevetu.

- Sa lica mesta su odneta tri noža - kažu policijski izvori.

U nedelju su istražitelji pratili Duberija do stambene zgrade udaljene 1,6 kilometara od ubistava, kažu izvori. Zabarikadiran u stanu, Duberi je očigledno izvršio samoubistvo dok se policija približavala.

Roša kaže da veruje da je Duberi ubio njenu ćerku jer je prekinula njihovu vezu.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Nije mi se dopao i to sam rekao Gabrijeli. Nikada neću saznati šta se tačno desilo, jer se on kao kukavica ubio. Ovo se verovatno dogodilo zato što mu je rekla da je gotovo - kaže Roša.

Izvori kažu da je Duberi imao veliki kriminalni dosije. On je bio na uslovnoj slobodi i ranije je hapšen zbog posedovanja oružja, pljačke i napada.

Bonus video:

14:37

POPODNEVNI DNEVNIK 19.03.2022.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.