RAMZAN KADIROV I ILON MASK U KLINČU: Gori SVE!
Kadirov i Mask, Foto: Profimedia/Ap

prepucavanje preko mreža

RAMZAN KADIROV I ILON MASK U KLINČU: Gori SVE!

Vratićete se iz Čečenije kao potpuno druga osoba Elona, tačnije Elon – glasi objava Ramzana Kadirova

Objavljeno:

Izvršni direktor kompanije Tesla Ilon Mask na svom Tviteru objavio je tekst koji je na Telegramu podelio čelnik ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov.

Naime, objava ima za jasan cilj da ismeva Ilona Maska, te je direktor kompanije Tesla odlučio da odgovori na ove prozivke.

– Hvala vam na ponudi, ali tako odličan trening bi mi dao preveliku prednost.

Ako se plaši borbe, pristaću da koristim samo levu ruku, a ni nisam levoruk – poručio je Mask.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Ovo je objava Ramzana Kadirova koju prenosimo u celosti:

– Savet za Ilona Maska: Ne merite svoje snage protiv Putinovih. Vi ste u dve potpuno različite lige. A ni nisu u pitanju borilačke veštine ili džudo. Kako vi to vidite? Da li ste u crvenom uglu bokserskog ringa, biznismen i korisnik Tvitera; ili Putin u plavom, svetski političar i strateg, koji izaziva strahopoštovanje na Zapadu i u SAD? Vladimir Vladimirovič će izgledaju nesportski kada pobedi vas, mnogo slabijeg protivnika. Zbog toga ćete morati da napumpate te mišiće kako biste od nežne (ženstvene) Elone prerasli u brutalnog Elona kakav treba da budete. Predlažem obuku u jednom od nekoliko centara u Čečenskoj Republici:

– Ruski univerzitet specijalnih snaga: Ovde ćete proći obuku vatrenog oružja sa specijalnim snagama svetskog šampionata, koji su pobedili specijalne snage SAD 2015. kao “mačiji kašalj”.

– Akhmat Fight Club: Ovde ćete biti obučeni da primite udarac, veština koja je potrebna u bilo kojoj borbi. Pod vođstvom Abuzajeda Vismuradov, naučićete da brzo budete stabilni, ne samo fizički, već i mentalno, dajući vam čelične živce.

– Grozni Čečenska državna televizija i radio Radiodifuzna kompanija: Praksa u okviru zidova „Groznog” o kojima će vam pričati o američkim metodama “crnog PR-a” i naučiti vas kako pratiti i ažurirati društvene mreže.

Ramzan Kadirov
foto: Profimedia

Vratićete se iz Čečenije kao potpuno druga osoba Elona, tačnije Elon – glasi objava Ramzana Kadirova

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.