OVO JE DVOJNIK VLADIMIRA PUTINA KOJI SE SADA NAŠAO U PROBLEMU: Kao JAJE JAJETU SU, evo šta mu je PORUČIO! (FOTO)
Vladimir Putin, Foto: EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / KREMLIN POOL

pogledajte ga samo!

OVO JE DVOJNIK VLADIMIRA PUTINA KOJI SE SADA NAŠAO U PROBLEMU: Kao JAJE JAJETU SU, evo šta mu je PORUČIO! (FOTO)

Puno zemljaka mu zamera što se obogatio na Putinu, ali on tvrdi da je to radio iz zabave, ne zbog novca

Objavljeno: 22:16h

Poljak Slavek Sobala do pre mesec dana odlično je živeo. Vlasnik je kompanije za transport, a dodatni novac zarađivao je kao dvojnik ruskog predsednika Vladimira Putina. To mu sad zameraju..

Slavek Sobala ima tu, sreću ili nesreću, to vi sami odlučite, da jako liči na ruskog predsednika Vladimira Putina. Ovaj 53- godišnji Poljak poslednjih osam godina dodatno zarađuje oponašajući Putina i uvek je uživao u svom poslu.

- Preko dana imam svoju kompaniju za transport, ali to je bila odlična dodatna zarada. Posetili smo Englesku nekoliko puta, Kinu i naravno Rusiju - priča Poljak, kome se život pogoršao otkad je počeo sukob u Ukrajini, piše Daily Star.

- Pre je mojoj ženi bio najveći problem što me ljudi stalno zaustavljaju i mole za fotografiju, ali sad smo stvarno zabrinuti. U mom gradu Vroclavu radi jako puno Ukrajinaca - započinje priču Slavek i odmah se nadovezuje:

- Strah me da neko ne postane agresivan prema meni. Ja nisam simpatizer Putina, moje se mišljenje o njemu promenilo otkad je počeo s invazijom. Stojim uz Ukrajinu i njihovo pravo da se bore za svoju slobodu i svoju državu.

Upitan šta bi napravio kad bi dobio 'jedan na jedan' sastanak s Putinom, Slavek ima spreman odgovor:

- Pitao bih ga kako dva tako slična lica mogu tako različito razmišljati - govori ovaj muškarac, koji je od poljske ambasade zatražio da mu dogovore sastanak s Putinom, ali je, naravno, odbijen...

Puno zemljaka mu zamera što se obogatio na Putinu, ali on tvrdi da je to radio iz zabave, ne zbog novca...

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.