TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Čovek umro dok je čekao u redu da kupi ULJE
Bugarska, Foto: Profimedia

užas

TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Čovek umro dok je čekao u redu da kupi ULJE

Red je bio ogroman - rekla je jedna od žena koja je tu bila u kupovini

Objavljeno:

Jedan 77-ogodišnjak preminuo je čekajući u redu da kupi jestivo ulje u bugarskom gradu Burgasu. U radnji je bio sa prijateljem, a red je bio dugačak 500-600 metara. Nakon dugog čekanja, čovek je umro kada je konačno stigao do paleta sa jestivim uljem, prenose bugarski mediji. Hitna pomoć je došla na lice mesta i utvrdila smrt čoveka.

Lokalno stanovnistvo je ogorčeno što moraju da čekaju satima kako bi kupili ulje u radnjama. Situacija je slična ispred svih velikih prodavnica tog lanca u Burgasu.

- Čovek je umro u radnji. Gurali su ga i pozlilo mu je. Ovo je ludost. Ljudi kažu da je pao, poplaveo i umro. Red je bio ogroman - rekla je jedna od žena koja je tu bila u kupovini.

I ispred drugih hipermarketa u drugim gradovima Bugarske se pružaju redovi, a neke prodavnice u prestonici već uvode ograničenja na kupovinu ulja zbog masovnog pravljenja zaliha, koje je dovelo do rasta cena na čak 5,5-6,5 leva za litar.

Samo u protekloj nedelji, cena suncokretovog ulja skočila je za 1,5-2 leva, u nekim slučajevima i više, prenosi Novinite.com.

(Espreso / Novinite.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.