"ISTORIJSKA ISPORUKA" IZ JUŽNE AFRIKE: Severna Makedonija primila REKORDNU pošiljku MARIHUANE za medicinske svrhe!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JOHANESBURG

"ISTORIJSKA ISPORUKA" IZ JUŽNE AFRIKE: Severna Makedonija primila REKORDNU pošiljku MARIHUANE za medicinske svrhe!

Osnivač i izvršni direktor kompanije Instadose, Grant Sanders, poručio je da je njegova vizija oduvek bila takva i da je "veoma uzbuđen zbog značaja pošiljke i onoga što tek treba da dođe”

Objavljeno:

Rekordna pošiljka marihuane za korišćenje u medicinske svrhe između dve zemlje isporučena je iz Južne Afrike u Severnu Makedoniju, saopštila je američko-kanadska kompanija "Instadoz farma korp".

Pošiljka od 2.125 kilograma poslata je iz Johanesburga u Skoplje 25. decembra, stoji u saopštenju kompanije.

"Instadoz" navodi da je ova marihuana za korišćenje u medicinske svrhe bila namenjena zapadnoj Evropi gde je već isporučena, a izvezena je u Severnu Makedoniju u skladu sa dozvolom izdatom u novembru. Dodaje se da kompanija ima saradnju sa licenciranom kompanijom u Severnoj Makedoniji, a ima i filijale u DR Kongu, Portugalu, Indiji, Kanadi, Kolumbiji i Meksiku.

"Ovo je istorijska isporuka i samo je početak potencijala Instadose Pharma. Isporuka potvrđuje i naš poslovni model i kompaniju kao svetskog lidera u industriji", ističe se u saopštenju.

Osnivač i izvršni direktor kompanije Instadose, Grant Sanders, poručio je da je njegova vizija oduvek bila takva i da je "veoma uzbuđen zbog značaja pošiljke i onoga što tek treba da dođe”.

Bonus video:

02:43

Veštačenja telefona donela NOVA SAZNANJA u istrazi svirepog ubistva porodice Đokić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.