HEROJSKI PODVIG U MAKEDONIJI: Mladići iz SKOPLJA rukama pomerili AUTOMOBIL da bi Hitna pomoć mogla da prođe (VIDEO)
Makedonija, Foto: Printscreen/Youtube

KAKAV PRIZOR!

HEROJSKI PODVIG U MAKEDONIJI: Mladići iz SKOPLJA rukama pomerili AUTOMOBIL da bi Hitna pomoć mogla da prođe (VIDEO)

Vozilu Hitne pomoći bio je onemogućen prilaz mestu na kojem treba da stigne, zbog nepropisno parkiranog automobila jednog Makedonca

Objavljeno:

Uživajući u Gradskom parku u Skoplju, stanovnici ovog grada su pre nekoliko večeri prisustvovali sceni koju su morali da zabeleže mobilnim telefonima, a sve zbog jednog nesavesnog vozača.

Na Jutjubu je nedavno objavljen snimak nastao u Gradskom parku, na kojem se vidi herojski čin mladića koji su se našli na licu mesta, kada su morali da nađu način da pomere automobil svog sugrađanina, kako bi tim putem moglo da prođe vozilo Hitne pomoći.

Na početku snimka, veliki broj ljudi okupljen oko muzike i žive večernje letnje atmosfere, primetio je da se u njihovoj blizini nešto dešava. Vozilu Hitne pomoći bio je onemogućen prilaz mestu na kojem treba da stigne, zbog nepropisno parkiranog automobila jednog Makedonca. Kako se vlasnik nije pojavljivao, grupa mladića je došla na ideju da "premesti" automobil rukama.

Nagrađeni aplauzom i ovacijama okupljenih, mladići su uspeli u svojoj nameri, Hitna pomoć je uspela da se probije i nastavi svojim putem, a tek nakon što je akcija završena pojavio se i vlasnik automobila, seo u njega i brzo napustio park.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.