VLADA SEVERNE MAKEDONIJE DONELA VAŽNU ODLUKU: Policijski čas produžen za još jednu nedelju!
Policijski čas, Foto: Ana Paunković

korona virus

VLADA SEVERNE MAKEDONIJE DONELA VAŽNU ODLUKU: Policijski čas produžen za još jednu nedelju!

Tom odlukom dozvoljeno je organizovanje seminara, obuka i konferencija

Objavljeno:

Vlada Severne Makedonije odlučila je danas da za još jednu jednu sedmicu produži "policijski čas" od 20.00 do 5.00 i zabranu ugostiteljskim objektima, kladionicama i fitnes klubovima da primaju goste.

Kako se navodi u saopštenju, Vlada je donela odluku da ograničavanje kretanja i druge restrikcije i mere lične zaštite za spečavanje širenja kovida 19, koje ističu danas, produži do 27. aprila.

Tom odlukom dozvoljeno je organizovanje seminara, obuka i konferencija koje organizuje Ministarstvo obrazovanja i nauke za nastavni kadar, kao i održavanje pionirskih, kadetskih i omladinskih sportskih takmičenja, ali bez prisustva publike i u saglasnost sa protokolima i uz PCR testiranje.

Zabrana kretanja gradjanima Severne Makedonije tokom noći kako bi se sprečilo širenje kovida 19, uvedena je 10. marta i dva puta je prudužavana - 21. marta i 5. aprila.

Poslednjom odlukom vlade, pored produžavanja policijskog časa, uvedena je i zabrana kafanama, restoranima, barovima, klubovima, kladionicama i kazinima da primaju goste. Ugostiteljski objekti mogu da prodaju hranu preko pultova ili dostavom, a kladioce i kazina uplate da primaju "šalterski".

Tada je zabranjen rad vežbaonica, fitnes klubova, sportskih sala, kao i organizovanje i učestvovanje na seminarima, kursevima i svim vrstama konferencija.

Bonus video:

01:16

Tiodorović kao član Kriznog štaba nikad ne bi predložio policijski čas

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.