Kakim na vaginu, tužiću bolnicu! Doktori ženi odstranjivali tumor, pa užasno pogrešili! (VIDEO)
Foto: Printscreen / NOVATV MK

greška lekara?!

Kakim na vaginu, tužiću bolnicu! Doktori ženi odstranjivali tumor, pa užasno pogrešili! (VIDEO)

Jasminka Velkovska otišla je u bolnicu kako bi joj odstranili tumor iz debelog creva, ali čim se probudila iz anestezije, shvatila je da nešto nije u redu…
Objavljeno:

- Dok sam se budila, doktori su prišli da me pitaju kako se osećam i da li imam gasove. Rekla sam im da imam, samo što oni sada izlaze iz moje vagine! – izjavila je Jasminka za lokalnu televiziju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Rekli su mi da će to ubrzo proći i da će sve biti OK. Ali kad sam počela da vršim nuždu na vaginu, počeo je da me hvata strah. Međutim, doktori su i dalje tvrdili da je sve u redu, da to tako treba, da je u pitanju nova metoda. Bilo je jako neprijatno – kaže ona.

Jasminka je sa ovim problemom živela narednih nekoliko meseci.

Nakon što su je iz bolnice otpustili uz tvrdnju da je sve normalno, greška lekara otkrivena je na snimku, prilikom kontrole na onkološkoj klinici, gde je otišla na hemoterapiju i zračenje. Nakon toga, morala je pod nož još čitavih 4 puta.

foto: Printscreen / NOVATV MK

Poslednje tri godine Jasminka je provela boreći se da od bolnice dobije odštetu za grešku koja joj je učinjena. Sada koristi medije kako bi pojačala pritisak na nadležne. Ona takođe navodi da joj tokom ove operacije doktori uopšte nisu odstranili tumor, samo su napravili još veću štetu, tako da je morala da ide u drugu bolnicu i ponovo se operiše.

Kako je bre ovo moguće? Rodila dete sa svega 5 godina! (VIDEO)

Sa bolnicom je Jasminka postigla sporazumnu odštetu u visini od 30.000 eura, koja joj nikad nije isplaćena, a Gordana Božinovska, koja je pod mentorstvom i uz superviziju američkog lekara obavila operaciju, osuđena je na 3 meseca uslovne kazneza krivično delo protiv zdravlja ljudi.

Menadžer bolnice Sašo Stojčev tvdi da bolnica ne može da joj isplati novac bez sudskog naloga i da osiguranje pokriva samo deo tog iznosa. Ostatak novca bolnica nije u obavezi da isplati.

Nezadovoljna stavom bolnice, Jasminka kaže da će, ukoliko joj se ne isplati celokupna suma, uskoro podići tužbu.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs / metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.