KOJI HOROR U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Policija nije ostala ravnodušna na PRIZOR koji je videla!
Marihuana, ilustracija, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ, Ilustracija

stop švercu

KOJI HOROR U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Policija nije ostala ravnodušna na PRIZOR koji je videla!

Zaplenjena maruhiana bi na narko-tržištu u Turskoj po proceni dostigla cenu od preko million evra

Objavljeno:

Više od pola tone marihuane policija Severne Makedonije je danas zaplenila u akcijama kojima je preseklo dva kanala za međunarodni šverc te droge.

U prvom slučaju se, kako je rekao portparol Ministarstva unutrašnjih poslova, Toni Angelovski, radi o kanalu za šverc marihuane sa Kosova preko Severne Makedonije i Grčke do Turske.

Policija je na Graničnom prelazu "Bogorodica", s Grčkom, u toj akciji juče u jednom šleperu skopske firme sa otpadnom hartijom zaplenila 424 kilograma marihuane u 519 pakovanja i uhapsila 47-godišnjaka iz Skoplja.

Zaplenjena maruhiana bi na narko-tržištu u Turskoj po proceni dostigla cenu od preko million evra, rekao je Angelovski (mvr.gov.mk/vest/15015).

U drugoj akciji policija, Agencija za nacionalnu bezbednost i Armija su kod jednog sela na granici s Grčkom presekli kanal za transport droge iz Severne Makedonije u tu zemlju.

Tu su zaplenjena 93 kilograma marihuane i privedeni jedan 28-godišnjak i jedan 24-godišnjak iz tog sela koji su bili u automobilu natovarenom marihuanom. Njih dvojica su pokušala da pobegnu, ali su ubrzo uhapšena, rekao je portparol Angelovski.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.