ZATVORENA KLINIKA ZA KOŽNE BOLESTI ZBOG KORONA VIRUSA! Zbog jedne doktorke je došlo do VELIKOG PROBLEMA
Ilustracija, Foto: Printscreen

NEMARNA DOKTORKA

ZATVORENA KLINIKA ZA KOŽNE BOLESTI ZBOG KORONA VIRUSA! Zbog jedne doktorke je došlo do VELIKOG PROBLEMA

Filipče je istakao da je vrlo razočaran njenim ponašanjem i da će biti razrešena sa funkcije direktora Klinike za kožne bolesti

Objavljeno: 22:52h

Ministar zdravlja Severne Makdonije Venko Filipče najavio je danas da će direktorka Klinike za kožne bolesti u Skoplju, koja je zaražena korona virisom, biti razrešena jer nije poštovala preporuke za sprečavanje širenja te zaraze.

Ta dokotorka je, nakon povratka sa skijanja u Italiji pet dana išla na posao umesto da se samoizoluje, a sinoć je potvrdjeno da ima koronavirus, što je četvrti slučaj u Severnoj Makedoniji.

Filipče je istakao da je vrlo razočaran njenim ponašanjem i da će biti razrešena sa funkcije direktora Klinike za kožne bolesti odmah nakon izbora, jer zakon ne dozvoljava da se to uradi u predizbornom periodu.

Klinika za kožne bolesti je danas zatovrena, a svih 64 zaposlenih je, kako je istakao, dobilo preporuku da ostanu u 14-dnevnoj kućnoj izolaciji, kao i 13 pacijenata koji su se prošle sedmice lečili u "dnevnoj bolnici".

Filipče je rekao da je obolela doktorka, tokom vikenda, održala i predavanje iz dermatovenerologije kojem su prisustvovale 103 osobe, medju kojima i neki zaposleni na klinici kojom rukovodi.

-Svi su kontaktirani telefonski, a deo njih je imao i intervju sa epidemiolozima. Njima je odredjena kućna izolacija. Medju našim gostima bila su i tri učesnika iz Grčke, o čemu sam obavestio grčkog ministra zdravlja", rekao je Filipče.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.