ZAEV SE KONAČNO OGLASIO O SLUČAJU REKETIRANJA KOJI TRESE MAKEDONIJU! Bio je vrlo SKROMAN na rečima!
Zoran Zaev, Foto: Printscreen / Youtube

građani zaslužuju pravdu

ZAEV SE KONAČNO OGLASIO O SLUČAJU REKETIRANJA KOJI TRESE MAKEDONIJU! Bio je vrlo SKROMAN na rečima!

Premijer Severne Makedonije komentarisao objavljeni video materijal na italijanskom portalu "Verita" u kome se u jednom razgovoru o iznudi novca čuje glas i šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve

Objavljeno:

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, komentarišući objavljeni video materijal na italijanskom portalu "Verita", u kome se u jednom razgovoru o iznudi novca u zamenu za oslobađanje od pritvora čuje glas i šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katice Janeve, na svom Fejsbuk profilu je napisao da "istraga mora da otkrije sve detalje".

Svako mora da odgovara za svoje postupke. Građani zaslužuju pravdu", napisao je Zaev nakon objavljivanja video materijala u kome se čuju razgovori lica koja su osumnjičena ili optužena u predmetima "Reket" i "Imperija".

foto: Instragam printscreen

"Verita" je danas objavila novi video snimak o slučaju "Reket" u Severnoj Makedoniji u kome se, tokom telefonskog razgovora šoumena Bojana Jovanovskog - poznatog kao Boki 13, i skopskog biznismena Jordana Kamčeva, čuje glas šefice Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katice Janeve koja kaže Kamčevu da "ne brine ništa, jer će sve biti ok".

Bojan Jovanovski i biznismen Zoran Milevski iznudili su od Kamčeva preko milion evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, obećavši da Janeva neće zahtevati njegovo produženje.

Šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva, nakon objavljivanja snimka o iznudi novca na portalu "Verita" u kome se čuje i njen glas, izjavila je da je "frapirana zbog toga što se njeni postupci kao tužioca dovode u korelaciju sa slučajem "Reket'".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.